Surpriza mare la 10 ani de LIBREX!

Cadouri, Reduceri si campanii cu premii!

„Sunt 10 ani de când îți dăm Motive Să Citești și tot atât de când aducem pentru tine zeci de mii de titluri care să îți bucure sufletul și să îți îmbogățească viața!

Așa că e normal să sărbătorim cei 10 ani împreună cu tine!

Cum?

Ți-am pregătit super reduceri de până la 90%.

Îți oferim, în continuare, transport gratuit la orice comandă, indiferent de valoare acesteia.

Până pe 30 august, la orice comandă de peste 50 de lei îți vei putea alege gratuit o carte cadou. În fiecare zi alta!

Astăzi, 28 august, îți poți alege CADOUL dintre cărțile Regina Maria. Colecția Centenarul Marii Uniri și Made in Sweden. Te rugăm să adaugi la rubrica de Comentarii, întrebări și sugestii din pagina de comandă, cartea pe care dorești să o primești CADOU.

Dacă plasezi o comandă până la 30 august, vei fi înscris automat în campania ”10 abonamente pentru 10 luni de lectură”.

10 ani de Librex
CLICK pe imagine pentru mai multe detalii

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici