17 Carti vedeta la CARTURESTI

carti vedeta la carturestiCarti vedeta la CARTURESTI

Titlu Carte Autor Aparitie
Tata Bogat, Tata Sarac Robert T. Kiyosaki 2008
Homo Deus Yuval Noah Harari 2017
Femei care alearga cu lupii Clarissa Pinkola Estes 2017
Atitudinea este totul Jeff Keller 2012
Mindfulness pentru incepatori Jon Kabat-Zinn 2016
Bufnita care se temea de intuneric Jill Tomlinson 2016
Arta subtila a nepasarii Mark Manson 2017
27 de pasi Tibi Useriu 2017
Gradinile Castelului Peles Alexandru Mexi 2017
Sapiens. Scurta istorie a omenirii Yuval Noah Harari 2017
Inteligenta emotionala Daniel Goleman 2008
Un barbat pe nume Ove Fredrik Backman 2017
Bunica mi-a zis sa-ti spun ca-i pare rau Fredrik Backman 2017
Minunea R. J. Palacio 2013
Dinastia Stelian Tanase, Elena Vijulie 2017
Origini Dan Brown 2017
Calatoria catre sine Irvin D. Yalom 2017

 

 

Despre Cărtureşti.ro

Dacă ai vizitat vreodată una dintre Librăriile Cărturești, atunci știi că orice clipă petrecută acolo are povestea proprie. Ca orice poveste, merge dincolo de arhitectură şi protagonişti aşa că o poți regăsi și online, aici – punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți, ceai, muzică, dichis.

Cărturești.ro este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl – peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese. În plus, facem tot posibilul ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta, adulmeca, gusta orice, din confortul casei tale. În plus, cărtureşti.ro este o platformă de informare. Aici ţi le recomandăm pe cele mai noi, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate.

Te invităm la dialog! Spune-ne ce crezi şi vei descoperi că feedback-ul tău chiar contează! Poţi recenză, nota, recomanda sau adăuga pe lista de preferate orice produs.

Cărturești.ro este și o comunitate culturală. De câțiva ani, anunțăm pe blogul Cărtureşti cele mai noi evenimente, expoziţii şi lansări – tot aici poți citi interviuri, recenzii și povestiri de la evenimentele noastre. Suntem mândri să ducem mai aproape ceea ce indrăgim mai mult: cultura și te invităm să fii alături de noi.

De la Cititor la Scriitor

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici