Si uite cum, am ajuns si la ziua in care… scriu cel mai scurt mesaj pe calea catre carte.

De fapt, este o alta forma… mai „poetica”… de a-ti spune ca mai sunt 2 zile si inscrierile pentru cursul Calea catre Carte se inchid.

Dupa care, ma voi concentra pe noua serie de cursanti.

 

Daca… inca stai pe ganduri… mai ai timp sa iei o decizie.

Indiferent care este, ia-o ascultand ce iti sopteste inima. Nu am sa ma satur niciodata sa spun… si sa repet… „inima ta stie cel mai bine ce doreste si are nevoie sufletul tau„.

Mesajul acesta sper sa te surprinda.

Pentru ca este… scurt!

cel mai scurt mesaj

Iti vine sa crezi asa ceva? Eu… sunt in stare sa scriu si telegrafic? :-)))))

Cred ca ai rezistat super bine la articleria grea de mesaje… interminabile a cursului nostru. Nici eu nu stiu de unde-mi tot veneau atatea cuvinte dar… zau ca iti scriam cu mare drag.

Practic, mai sunt doar cateva ore pana la inchiderea inscrierilor.

  • Ce castigi daca te inscrii? Stii deja. Pe langa muuulte altele… In doar 4+1 saptamani, iti vei planifica, organiza si gestiona structura cartii pe care… poti s-o scrii in 3 luni. Oricand doresti.
  • Ce pierzi daca nu te inscrii? Si asta stii deja. Pe langa muuuulte altele… Sansa ca, in doar 4+1 saptamani, sa inveti cum sa scrii o carte nonfiction in 3 luni, indiferent de obstacolele care iti stau in cale.

 

Si acum, dupa cum am promis, inchei acest… „cel mai scurt mesaj pe calea catre carte”.

Ne mai „vedem” doar maine, cand o sa fac cateva anunturi.

Dupa care, o sa ne intalnim mai rar. Mai am multe secrete sa-ti spun… in limita timpului disponibil.

Poti verifica cronometrul care ticaie, AICI.

 

Sa ai o zi minunata si sa ne „auzim” cu bine… maine!!!

Daca te-ai inscris deja la curs, nu pierde mesajul de maine!!! Sunt cateva informatii pentru tine.

mesaj pe calea catre carte

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici