Arta de a cere

arta de a cere

 

 

Autor: Amanda Palmer
Editura: Vellant

Limba : Romana
Data Publicarii : 2016
Format : paperback
Numar pagini : 380
ISBN : 9786068642567

 

Click AICI pentru a cumpara cartea.

 

 

DESCRIERE:

 

Star rock, pionier al crowdfunding-ului şi vorbitor la TED, Amanda Palmer ştie totul despre a cere.

Ca statuie vivantă, într-o rochie de mireasă, fără cuvinte, le cerea bani miilor de trecători.

Când a devenit interpretă, compozitoare şi muziciană nu s-a temut să le ceară ajutorul fanilor şi să doarmă pe canapelele acestora când a avut nevoie de cazare.

Şi atunci când a încheiat contractul cu casa de discuri şi a pornit pe cont propriu le-a cerut fanilor să o susţină cu finanţarea albumului, ceea ce a devenit cel mai de succes proiect muzical Kickstarter din lume.

Deşi Amanda a fost atât aplaudată, cât şi atacată pentru curajul de a cere ajutorul, consideră că sunt lucruri importante pe care nu le poţi cere – ca muzician, ca prieten şi ca soţie.

Învaţă că nu este singură, că sunt atâţia oameni care se tem să ceară ajutorul şi asta le paralizează vieţile şi relaţiile cu ceilalţi.

În această carte revelatoare explorează barierele din viaţa ei şi din vieţile celor din jur şi descoperă aspectele emoţionale, filozofice şi practice ale artei de a cere.

Manifest și revelaţie deopotrivă, aceasta este povestea unei artiste care se luptă cu noile reguli ale schimbului în secolul XXI, atât online, cât şi offline.

Arta de a cere va inspira cititorii să-şi regândească viziunea despre a cere și a dărui, despre artă şi iubire.

AMANDA PALMER este interpretă, compozitoare, activistă, regizoare şi bloggeriţă, iniţial cunoscută ca jumătate a celebrului duo punk cabaret, The Dresden Dolls.

Este lector la Berkman Center for Internet & Society la Harvard University şi şi-a arătat lenjeria intimă la un post de televiziune australian.

În prezent, împreună cu soţul său uşor jenat, scriitorul Neil Gaiman, Amanda Palmer evită să locuiască în diverse oraşe printre care Boston, New York şi Melbourne.

Discursul ei TED, Arta de a cere, susţinut la conferinţa din 2013, a fost vizualizat de aproximativ 8 milioane de oameni din întreaga lume.

cumpara cartea

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici