Atingerea Lumilor Spirituale – de Michael Laitman

Atingerea Lumilor Spirituale

Atingerea Lumilor Spirituale
– de Michael Laitman

  • Limba: Romana
  • Data publicării: 2016
  • Autor: Michael Laitman
  • Traducator: Doina Zamfirescu
  • Editura: Ari
  • Tip copertă: Paperback
  • Nr Pag: 450
  • ISBN: 9786069408155
  • Dimensiuni: H: 21cm | l: 14cm

Click AICI pentru a cumpara cartea

Descriere

Un scop important in studiul Cabalei este acela ca omul să folosească această cunoaştere pentru a-şi influenţa propriul destin.

Începem acest proces prin înţelegerea scopului real pentru care suntem aici, prin descoperirea sensului vieţii şi a motivului pentru care ne este dată viaţa.

După ce reflectăm asupra întrebărilor de mai sus, trebuie să le asociem pe toate cu Cabala.

Conform Cabalei, Creatorul a creat simultan toate lumile, inclusiv lumea noastră.

Scrierile din secolul trecut explică faptul că noi suntem prima generaţie care poate folosi Cabala în lumea noastră, în dimensiunea materială limitată.

Oricum, pentru a avansa în procesul de înţelegere a înţelepciunii Cabala şi pentru a folosi aceste cunoştinţe în mod corespunzător, trebuie să ne ridicăm ochii minţii deasupra orizontului lumii noastre materiale.

Cabala ne pune la dispoziţie tot ceea ce este necesar pentru a clarifica propria percepţie asupra realităţii şi pentru a ne extinde dincolo de frontierele standard şi de limitele vieţii noastre de zi cu zi.

Atingerea Lumilor Spirituale este un prim pas spre descoperirea împlinirii finale a ascensiunii spirituale în timpul vieţii noastre. Această carte se adresează tuturor celor care caută răspunsuri, tuturor celor care caută o cale logică şi de încredere pentru a înţelege fenomenele lumii noastre.

Aceasta introducere magnifică în înţelepciunea Cabala oferă un nou model de conştientizare care luminează mintea, revigorează inima şi îl duce pe cititor în adâncul sufletului său.

cumpara cartea

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici