Autorul Lunii Aprilie la Libris

0
357

Mihai Neamtu – Autorul Lunii Aprilie

libris.ro

Mihai Neamtu este autorul lunii aprilie pe Libris.ro.

Cartile lui sunt disponibile cu autograf si 10% reducere.

Cea mai solicitata carte semnata Mihai Nemtu este “Varstele Iubirii”: „Pot spune ca Varstele Iubirii e o carte nascuta din suferinta. E scrisa cu sange, nu cu cerneala.”

Mihai Neamtu – Carti

mihai neamtu 1

Visul Romaniei Mari

Visul Romaniei Mari. Carturari, farisei si tarani de Mihai Neamtu
Nicio lege a predestinarii istorice nu spunea ca Marea Unire trebuia sa aiba loc. Cu toate acestea, „in chip aproape miraculos, se intregise tara si spre Rasarit, si spre Apus” (Neagu Djuvara). De ce s-au intamplat toate acestea? Pentru ca am avut lideri vizionari si eroi capabili sa actioneze in numele unui ideal: Romania Mare

 

 

mihai neamtu 2

Varstele Iubirii

In trei naratiuni comentate, Mihai Neamtu talcuieste misterul indragostirii, pasiunea romantica si experienta trecerii dincolo de moarte, prin iubire. Elogiind virtutile epistolarului, autorul crede ca dragostea infloreste in tihna gandului asternut pe hartie. Turul de forta se incheie printr-o critica severa a ideologiilor care, astazi, imputineaza barbatia si denatureaza feminitatea.
Redescoperind firescul, Varstele Iubirii te vindeca de scepticism si blazare. Mesajul e simplu: dincolo de esec, ignoranta sau frica, putem cunoaste, fiecare, dragostea cea dintai.

 

mihai neamtu 3

Credinta si Ratiune

Cartea nu ascunde un manual, nici un tratat si cu atat mai putin un catehism sau un demers prozelitistic. Ea isi tine fagaduiala afisata pe coperta: un sir de dialoguri vii – chiar daca evident lucrate a posteriori – intre oameni care nu asupresc inteligenta cititorului cu imperative dogmatice, preferand sa‑si defineasca mult mai discret propriul credo, in nor­mala desfasurare a drumului printre lecturi, experiente, pozitionari conceptuale si chestionari de sine. Oricine a reflectat, traind o ca­utare religioasa, ori a cautat raspunsuri la intrebarea „pe ce cale Il putem cunoaste mai bine pe Dumnezeu“ se va regasi aici, redescoperindu‑si simultan intuitiile si deceptiile, dar si momentele fericite sau temeiurile de acum asumate

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.