Biblia ingerilor

de Joane Flansberry

Biblia Ingerilor
CLICK pe carte

 

An aparitie: 2017
Autor: Joane Flansberry
Categoria: Dezv Spirituala
Colectie: Angel Connection
Dimensiuni: B
Editie: Necartonata
Editura: LIVINGSTONE
Format: 200 x 130 mm
Nr. pagini: 480

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea

DESCRIERE

Dedicam aceasta carte tuturor copiilor Pamantului in care se trezeste propria divinitate. Cea mai frumoasa comoara a sufletului vostru este dragostea pe care ingerul vostru v-o poarta! – Ingerii Luminii

O viziune noua si o perspectiva unica asupra celor 72 de Ingeri ai Luminii

Joane Flansberry, medium inca din copilarie, a creat o interpretare speciala si simpla a lumii Ingerilor.

Ghidata de comunicarile sale cu dimensiunea angelica, ea le da cuvantul Ingerilor Luminii, care ne explica ei insisi rolul si influenta lor in viata fiintelor umane.

Fiecare cititor va putea sa identifice cu usurinta Ingerul propriu si sa beneficieze de ajutorul acestuia, de sprijinul si de inspiratia lui.

Va putea, de asemenea, sa descopere specializarile diferitilor Ingeri, astfel incat sa faca apel la ei in situatiile dificile ale vietii sale sau in momentele de cotitura.

Adevarata busola pe drumul catre evolutia personala si spirituala, aceasta carte este o trezire la dimensiunea angelica si, in acelasi timp, o trezire a iubirii latente din fiecare dintre noi.

CLICK pe carte

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici