Cabala, alchimia și puterea cuvântului

În perioada 19 – 24 ianuarie deschidem o călătorie livrescă pe urmele tradițiilor mistice fundamentale cu noua campanie „Cabala, alchimia și puterea cuvântului„, unde vom prezenta unele dintre cele mai semnificative lucrări aparținând hermetismului, Cabalei și Alchimiei, arte sacre care reprezintă chei de accedere către cunoașterea simbolică. În acest demers înțelegerea fiecărui cuvânt este fundamentală pentru revelarea mesajului.

O selecție de titluri care parcurg zone abisale ale subconștientului colectiv fiind în același timp surse informative de încredere care dezvăluie practici străvechi ale acestei lumi, vor beneficia de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro.

Totodată, în cadrul rubricii #CărțiDeschisePentruMințiDeschise, alături de invitații noștri, vom vorbi despre semnificațiile oculte ale ordinii universale, despre gândirea magică și religioasă iudaică, superstiții populare și alte elemente de magie cabalistică.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici