Breaking news in raftul cu carti: Avem o invitatie pentru voi, primita direct de la Dorina Ghemes, autoarea cartii Calea catre Viata – De la suferinta la implinire.

Dorina Ghemes - Calea catre viata
CLICK pe imagine pentru a cumpara cartea

Invitatie

Cand iti cauti drumul prin viata, te opresti putin din tumultul zilelor si notpilor si te gandesti la tine, la acel tu venit din stele, la sufletul tau. Apoi iti pui intrebari… primesti sau nu raspuns?

Daca vrei sa patrunzi in lumea magica a stelelor, in lumea cunoasterii si sa ai un ghid…

Te invit cu drag sa fii alaturi de mine la un eveniment special, si anume, lansarea primei mele carti „CALEA CATRE VIATA – De la suferinta la implinire” publicata la Editura Letras.

Evenimentul va avea loc in sala de sedinte a Palatului Cultural Ionel Floasiu, din Campia Turzii, in data de 19.08.2021 la ora 17:30.

Va astept cu drag,

Dorina Ghemes

 

 

„Cartea mea, Calea catre viata – De la suferinta la implinire, o incadrez in categoria ghid… un ghid care te ajuta sa intelegi sau, mai bine zis, sa vezi altfel viata, incepand cu copilaria (0-14 ani), apoi adolescenta (14-18 ani) si terminand cu maturitatea (18-25 ani, acolo m-am oprit), prin prisma cunostintelor acumulate in cei 13 ani de cand iubesc si practic terapiile alternative si ale trairilor pe care le-am avut de-a lungul vietii.

Mai pot sa spun ca este un ghid pentru ca indrept atentia cititorilor catre carti si autori. Cei care doresc cunoastere vor fi ghidati spre mai multe izvoare din care sa isi adape sufletul insetat.

Descriu apoi cum am ajuns eu in aceasta lume grea si minunata a spiritualitatii.

Am inceput cu Vindecare Reconectiva si Reconectare. Am continuat cu Meditatia si Spatiul Sacru al Inimii, Roata Medicinii si Uneltele Samanilor, Theta Healing, Masaj, Steaua Magica, Wuji Gong.

In fiecare capitol, descriu tehnicile, desi nu toate sunt tehnici… as putea spune terapii, dar nu toate sunt terapii. Au un punct comun… cunoastere si vindecare la nivel de trup, minte si suflet.

Aduc in dezbatere cuvinte pe care vocabularul le interpreteaza la nivel mental. Iar sufletul, constiinta mea le aduce la un numitor comun, pentru toti cei care nu au inteles pana acum sensul lor, inclusiv eu.

Citind cartea, intelegi de unde vine cea de-a doua parte a titlului – de la suferinta la implinire.

Bucuria pe care o vad in ochii oamenilor (aceasta e implinirea mea) este ascunsa printre randurile celor care au avut curajul sa-si expuna problemele si sufletul in capitolul Testimoniale.”

Autoarea,
Dorina Ghemes

 

Dorina Ghemes
CLICK pe carte pentru detalii

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici