O Carte pe Zi

Meseria de cititor – Radu-Ilarion Munteanu

 

Prozatorul Radu-Ilarion Munteanu, pentru prieteni si bloggeri RIM sau „Old” RIM, in sensul de la „Old” Shatterhand, desigur, este un mare cititor. Vad in el cititorul ideal, care parcurge cartile constiincios, sagace, cu un spirit treaz si le intelege profund. E limpede ca RIM este un profesionist al criticii de intimpinare cu deosebirea ca el inlocuieste unele dintre ticurile si manierismele domeniului cu o agitatie fertila in jurul operei pe care o ataca din unghiuri multiple. – Horia Garbea

 

Meseria de cititor
CLICK pe carte pentru mai multe detalii!

Meseria de Cititor

An aparitie: 2016

Autor: Radu-Ilarion Munteanu

Categoria: Literatura Romana

Colectie: Arcadia

Editie: Necartonata

Editura: NEUMA

Format: 200 x 130 mm

Nr. pagini: 178

 

Poti citi interviul pe care Radu-Ilarion Munteanu ni l-a acordat cu ceva timp in urma… Aici.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici