Provocări și soluții în relația de cuplu

Cititorii Întreabă, Psihologul Răspunde

 

Viața de cuplu este complexă și, probabil, cu toții am trecut prin tot felul de încercări, mai mult sau mai puțin dificile. Cu siguranță iubirea și relația de cuplu sunt supuse de-a lungul vieții unor provocări, tentații, probe ale timpului sau dileme.

Ai o întrebare legată de gestionarea relației de cuplu? Prin intermediul campaniei Provocări și soluții în relația de cuplu, și a rubricii #CititoriiÎntreabăPsihologulRăspunde vom încerca să găsim răspunsuri la toate întrebările voastre legate de viața de cuplu, alături de psihologi, psihoterapeuți, coach.

Vă invităm, așadar, în perioada 18 – 25 noiembrie să aflăm împreună cum putem gestiona și depăși dificultățile și încercările relației de cuplu împreună cu invitați precum, Daniela Dumitrescu, psiholog, psihoterapeut, Sabina Strugariu, psihoterapeut integrativ, Ligia Moise, psiholog, Gabriel Manolache, Life coach, Cati Călin, psiholog, Iulia Feordeanu, psihoterapeut, analist jungian, și mulți alții.

Totodată pe www.edituraherald.ro, o selecție de titluri care cuprind exerciții și abordări diferite ale aceluiași subiect: relații de cuplu armonioase, vor beneficia de o reducere de 30%.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici