Cartea pietrelor (Vol.1 + Vol.2) de Naisha Ahsian, Robert Simmons

cartea pietrelor

Cartea pietrelor

(Vol.1 + Vol.2

de Naisha Ahsian, Robert Simmons

  • Volumele 1 + 2
  • Editura: Mistica
  • Titlu original: The book of stones
  • Autori: Naisha Ahsian, Robert Simmons
  • Traducător volumul 1: Adriana Voicu
  • Traducători volumul 2: Adriana Voicu, Alexandra Voicu
  • Pagini: 456 (vol.1) + 456 (vol.2)
  • Limba: Română
  • Hârtie: 80g/m
Cartea pietrelor
          (volumul 1)
Cartea pietrelor
           (volumul 2)

 

 

 

 

 

Câteva dintre cele mai frumoase și mai puternice creații ale naturii s-au adunat într-o lucrare excepțională.

Lumea cristalelor și a pietrelor se deschide în față cititorilor, observațiile științifice îmbinându-se cu legende, superstiții, credințe străvechi și elemente de ocultism. Urmează o călătorie în regnul mineral.

Fiecare articol prezintă proprietățile „protagonistei“, corespondentele cu chakrele și întregul său specific.

Fiecare mineral are o istorie pe care autorii o prezintă fascinant, punându-l în legătură cu energiile specifice și cu sensurile și întrebuințările lui în spiritualitate.

Vindecarea fizică și emoțională cu ajutorul cristalelor și al altor pietre reprezintă un aspect esențial și această carte îi acordă importantă cuvenită în contextul cunoașterii de astăzi.

Concepută că un amplu manual practic, bogat în informații și ilustrații, Cartea pietrelor este o excelentă sursă de inițiere pentru începători, precum și o neprețuită sursă de aprofundare pentru cei mai experimentați practicanți și practicieni.

Vindecarea corpului, a sufletului și a minții a luat nenumărate forme și a apelat, de-a lungul secolelor, la numeroase mijloace.

Printre ele, pietrele, entități cu proprietăți miraculoase, de mare ajutor în tratamente și terapii.

În Cartea pietrelor, ele se dezvăluie în relația lor profundă cu omul și cu natura.

Lucrarea prezintă corespondențe secrete și trăsături care pot contribui la vindecarea diverselor afecțiuni, folosind noțiuni din medicină, biologie, geografie, psihologie etc.

Informațiile practice, ilustrațiile, abordarea cuprinzătoare și accesibilă a celor doi autori fac din Cartea pietrelor un instrument foarte util pentru toți cei interesați de spiritualitate și sănătate, aspecte esențiale pentru o viață armonioasă.

 

Cartea pietrelor
         (volumul 1)
Cartea pietrelor
          (volumul 2)

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici