MNLR ne invită la Expoziția Cărți poștale de Crăciun și Anul Nou în București Mall Vitan
10 – 31 decembrie 2021

În preajma Crăciunului și a trecerii dintre ani, cele mai așteptate sunt clipele în care primim sau pregătim cadouri și mesaje pentru cei dragi. Orice obiect se transformă într-un dar nobil atunci când este însoțit de gândurile noastre, transmise prin viu grai sau așternute pe hârtie. Când distanțele devin tot mai mari, iar călătoriile sunt tot mai rare, tocmai cuvintele sunt cele care ne apropie cu adevărat.

Vă invităm ca, în acest an, să trimiteți câte o scrisoare tuturor persoanelor cărora doriți să le mulțumiți pentru că fac partea din viața voastră. Iar pentru a vă inspira, noi am ales din bogata colecție a Muzeului Național al Literaturii Române scrisori și cărți poștale transmise de scriitori prietenilor și rudelor sau primite de la acestea, cu „vaste și complexe urări”, cu „mult noroc și plină sănătate din pragul anului care începe” și urări care fac trimitere, bineînțeles, și la inspirație: „La mulți ani! Și la mai multe schițe, momente, nuvele, romane”.

Expoziția, organizată de MNLR cu sprijinul deosebit al București Mall Vitan și în parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București, va putea fi vizitată în centrul comercial, zilnic, în perioada 10-31 decembrie 2021.

Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa programe@mnlr.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0736.598.451 (Gabriela Toma).

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici