Black Friday la Elefant .ro

black-friday-la-elefant.rojpg_

Astazi, 19 Ianuarie 2018

Poti achizitiona la un super pret…

  • carti de fictiune,
  • dezvoltare personala,
  • carti pentru copii,
  • biografii si memorii,
  • business si economie

Elefant.ro este un proiect al companiei Elefant Online S.A. lansat în luna iunie 2010.

Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale, în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină.

Elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din categoriile carte, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.

În cei 7 ani de activitate proiectul a câștigat continuu notorietate și și-a adjudecat încrederea a 1.000.000 de clienți.

black-friday-la-elefant.rojpg_

Va dorim SUCCES la Cumparaturi!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici