O promisiune este… o promisiune si este facuta pentru a fi tinuta.

Intotdeauna. Astfel ca, astazi vorbim despre beneficiile metodei pe care ti-o pun la dispozitie.

Mai exact, ce castigi TU parcurgand… timp de 4+1 saptamani… fiecare dintre cele 5 module ale cursului “Calea catre Carte”.

Dupa care, o sa luam doar cateva exemple pentru ca TU sa vezi, ce au castigat alti scriitori aplicand metoda mea, pe vremea in care… nici macar nu-mi trecea prin gand sa organizez vreun curs pe marginea ei.

Si, sa nu uitam cireasa de pe tort. Una dintre cursantele primei editii… deja a publicat o carte. Inceputa inti mpul cursului… gratuit.

Despre structura cursului CCC am mai vorbit si nu are rost sa reluam acum. Astazi vom aminti doar modulele in general. Dar, daca doresti sa revezi ce cuprinde fiecare modul, o poti face mergand pe pagina de prezentare a cursului, la sectiunea “Ce vei invata la fiecare modul de curs pentru a ajunge la misiunea dorita”

Deci…

Ce castigi din cele 5 Module

Ce Beneficii iti aduce fiecare Modul din Metoda CCC

 

MODULUL 1 :

Intram in lumea cartilor nonfiction. Este esential sa intelegi cum functioneaza totul.

 • Vei avea imaginea de ansamblu si strategia pe care trebuie s-o aplici atunci cand scrii o carte nonfiction.
 • Vei putea sa alegi, in cunostinta de cauza, categoria de carte nonfiction pe care vrei s-o abordezi.
 • Vei intelege cu adevarat care este motorul pe care il vei folosi pentru a te deplasa pe calea catre cartea ta.
 • Vei intelege motivele pentru care ai intalnit obstacole pana acum si, totodata, le vei indeparta din calea ta.
 • Vom porni impreuna la drumul de 4+1 saptamani, cu fruntea sus si siguri ca suntem capabili sa parcurgem integral calea catre carte.

De ce sunt atat de sigura de acest lucru? Pentru ca, TU vei indeplini in aceasta saptamana cateva misiuni care au rolul de a-ti aduce exact beneficiile de care-ti vorbesc mai sus.

MODULUL 2:

Care sunt “armele” cu care pasesti pe calea catre cartea ta.

 • Afli ce trebuie sa stii despre obstacole cu care te poti intalni: perfectionism, lipsa de timp, lipsa de incredere, asteptarea momentului potrivit, abaterea atentiei (social media), procrastination sau dorinta de a amana, lenea, etc.
 • Daca pana astazi, inca mai ai indoieli, temeri si intrebari, ei bine, acest prim modul va spulbera orice urma ce a ramas din ele.
 • Vei afla care sunt aceste “arme si unelte” clasice de care scriitorul se poate folosi ca sa isi influenteze productivitatea, inspiratia, creativitatea.
 • Vei afla care sunt aceste “arme si unelte” alternative de care scriitorul se poate folosi ca sa isi influenteze productivitatea, inspiratia, creativitatea. Cu alte cuvinte, inveti cum sa folosesti intelepciuni stravechi… si nu doar la modul general ci, toate informatiile le luam si le analizam din prisma scriitorului
 • Vei invata cum sa faci un research profesional astfel incat sa-ti structurezi cartea pe care vrei s-o scrii pe gustul si nevoia cititorului tau ideal.

De ce sunt atat de sigura de acest lucru? Pentru ca, TU vei indeplini in aceasta saptamana cateva misiuni care au rolul de a-ti aduce exact beneficiile de care-ti vorbesc mai sus.

MODULUL 3:

Strategia de planificare a etapelor scrierii primei tale carti nonfiction

 • Primul si marele beneficiu al acestui modul este… chiar titlul sau. La finalul saptamanii, tu vei avea gata toata structura cartii tale. Vei avea o imagine clara asupra continutului, asupra ordinii logice in care totul trebuie cladit astfel incat, cititorul tau ideal sa fie incantat de valoarea pe care a primit-o de la tine.
 • Cu alte cuvinte, in aceasta saptamana vei construi scheletul cartii tale. Sau, mai bine spus, fundatia.
 • Banuiesc ca oricum ti-ai dat seama ca… una peste alta… avantajul acestui curs este ca dupa finalizare, poti aplica metoda in cazul oricarei carti pe care doresti s-o scrii. Nu doar pentru prima, ci si pentru a doua, a treia si… a oricata carte vei dori vreodata sa scrii. Pentru ca acum, tu vei fi capabil sa iti conduci cu destoinicie viata de scriitor si autor de carte.

De ce sunt atat de sigura de acest lucru? Pentru ca, TU vei indeplini in aceasta saptamana cateva misiuni care au rolul de a-ti aduce exact beneficiile de care-ti vorbesc mai sus.

MODULUL 4:

Secrete pentru captarea atenției cititorului

 • Ei bine, acesta este un modul care te introduce intr-o lume a secretelor de scriitor, copywriter si marketer. O lume in care eu am intrat din pasiune si care mi-a adus nenumarate satisfactii… atat in plan sufletesc cat si in cel material.
 • Afli care sunt scurtaturile pe care trebuie sa le iei ca sa obtii rezultate maxime, fara a fi nevoie sa devii expert in domeniu. Deci, fara sa studiezi ani in sir sau sa cheltuiesti averi pe toate aceste studii (personal, doar pe cursurile facute la Academia Digital Marketer condusa de Ryan Deiss din USA, am platit o mica avere. Mai exact 11.000 dolari (da, ai citit bine!). Dar, crede-ma… cursurile si-au meritat toti banii. In plus, m-am ales si cu recunoastere internationala deoarece acele diplome sunt recunoscute in aproape toate tarile).

De ce sunt atat de sigura ca vei reusi? Pentru ca, TU vei indeplini in aceasta saptamana cateva misiuni care au rolul de a-ti aduce exact beneficiile de care-ti vorbesc mai sus.

MODULUL 5:

Bonusuri + Surpriză!

 • Abordam noțiuni cu care te vei întâlni după ce termini de scris prima ta carte.
 • Vei scapa de “vesnica” dilema a celui care vrea sa scrie o carte dar… se teme ca nu stie ce are de facut dupa ce cartea este gata. Si, ca atare,renunta sa mai scrie cartea. Te recunosti in aceasta afirmatie? 🙂
 • Afli care sunt pasii prin care trebuie sa treci pentru a te bucura de roadele muncii tale.
 • Nu iti fac promisiuni false ca vei avea un best seller in Romania deoarece, personal nu am publicat… inca… in tara noastra. Legislatia si procedurile sunt total diferite aici dar… iti promit ca iti voi da toate informatiile din care tu… va trebui doar sa alegi, in functie de preferintele tale. Si, crede-ma, sunt perfect capabila sa culeg si sa pun cap la cap toate aceste date pentru tine. Pe ce ma bazez cand afirm asta? Ei bine, pe una din diplomele acelea recunoscute la nivel international, de care-ti vorbeam, scrie “negru pe alb” Search Marketing Specialist. Cu alte cuvinte sunt foarte calificata sa fac o munca de cercetare si sa iti pun pe tava informatii care sa-ti aduca rezultate clare.

Dupa cum spuneam, daca esti curios sa vezi care este desfasuratorul clar al modulelor si ce sectiuni curpinde fiecare dintre ele, intra ACUM pe pagina de prezentare a cursului si te lamuresti imediat.

De ce sunt atat de sigura de toate cele de mai sus? Pentru ca, ma bazez pe experienta mea de :

 • peste 35 de ani de studiu… al vietii… si al terapiilor alternative,
 • peste 25 de ani de practicat project management, time management si
 • peste 5 ani de writing management.
 • In plus, ma bazez pe toate studiile facute in domenii care ma pasioneaza, precum nonfiction si fiction writing, copywriting, marketing, research, managementul comunitatilor si multe altele (cursuri pe care am investit… cateva averi… dar a meritat din plin) la institutii si academii precum:
   • Institutul Politehnic Bucuresti
   • Universitatea Davis, California
   • Academia Digital Marketer
   • Academia Hubspot
   • AWAI – American Writers and Artists, Inc

Studii si informatii pe care, eu acum, ti le pun la dispozitie, astfel incat tu sa scrii prima ta carte nonfiction de IMPACT.

Categoric, cu mult efort si o caruta de noroc, informatiile le gasesti si singur pe internet.

Tu ma platesti pt sinteza care ti-o dau, pentru timpul alocat ca sa fiu in stare sa-ti dau aceasta sinteza, pentru ghidajul pe care ti-l acord pe parcursul cursului.

Marele tau avantaj daca te inscrii la curs este ca… vei face in 3 luni, ceea ce alti scriitori fac in cativa ani… iar altii, nu reusesc sa faca niciodata.

Si acestea fiind spuse… inarmat fiind cu toate beneficiile pe care TU le poti avea daca te inscrii la cursul Calea catre Carte, se vedem si…

Ce beneficii au obtinut alti scriitori aplicand metoda mea… pe vremea in care nu-mi trecea prin gand sa organizez cursuri pentru scriitori

Pentru a intelege mai bine beneficiile pe care aceasta metoda le poate aduce cuiva,  am ales pentru astazi 3 studii de caz.

Mai exact, vom lua 3 exemple de scriitori care au aplicat metoda mea… inca de pe vremea in care nu concepusem acest curs pentru tine.

Lista celor care mi-au oferit detalii in legatura cu modul in care informatiile furnizate de mine i-au ajuta… este mare. Dar, ca sa fie cat mai concludent totul, am extras trei cazuri… absolut diferite:

 1.  cazul in care scriitorul nu ma cunostea si nici nu dusese la bun sfarsit nici o carte, desi… „avea talent cu carul”,
 2. cazul in care scriitorul ma cunostea si avea deja publicate doua carti la acea data,
 3. cazul in care scriitorul, foarte cunoscut in US, nu ma cunostea si avea deja 4 carti publicate.

Sa vedem deci ce s-a intamplat cu fiecare dintre ei… inainte si dupa ce au avut acces la… doar o jumatate din metoda mea.

Jumatate la care, si tu vei avea acces in acest curs… si… in plus, vei primi si cealalta jumatate. Adica vei pune cap la cap cunostintele mele din diverse domenii, palpabile si mai putin palpabile. Ai putea spune ca accesezi un proiect ce are o strategie, un plan, o structura clara si… fix ca in inginerie… un grafic de executie.

Este metoda mea ce se bazeaza pe elemente de project management, time management, tehnici de scriere fiction sau non-fiction si tehnici luate din terapiile alternative, elemente de spiritualitate si multe altele pe care le vei afla curand.

Este o metoda pe care nu doar eu am folosit-o ci si multi alti scriitori aspiranti si… chiar scriitori care deja erau autori de carte dar care… au dorit si au obtinut rezultate uimitoare in imbunatatirea metodei proprii de lucru. In special a momentelor de blocaj, atat de temute de toata lumea.

Studii de caz

Am sa folosesc doar prenumele si initiala numelui de familie, pentru simplul fapt ca… ideea acestui mesaj catre tine, mi-a venit… aproape peste noapte si nu am contactat persoanele implicate pentru a le cere consimtamantul. Dar, sunt persoane reale, care nu doar ca pot fi gasite foarte usor la o simpla cautare, dar au lasat si dovezi scrise… peste tot… in legatura cu experienta lor si metoda mea.

1. Scriitoarea care nu ma cunostea, voia sa scrie o carte dar nu reusea.

Jeanine L., printr-un complex de imprejurari, a castigat la un concurs… una din cartile mele care, descria doar o parte din metoda.

Ti-am mai povestit de ea, asa ca recapitulam pe scurt… Jeanine, traia si traieste in Canada. Nu era o “celebritate” ci o sotie devotata si mama extraordinar de ocupata, pe care am avut sansa sa o cunosc in urma cu aproape cinci ani si sa o admir datorita devotamentului cu care isi ingrijeste familia si cei doi copii, dintre care unul avand diagnosticul de autism ii ocupa practic 24/24, 7/7 din timp.

Un om obisnuit. Ca mine si ca tine. O femeie ce si-a dorit dintotdeauna sa devina scriitor, care are „talent cu carul” dar… care… aproape renuntase la visul ei in fata greutatilor vietii si lipsei de timp cu care se confrunta.

Astazi, Jeanine, are in jur de 40 de ani, este tot mama si sotie, tot foarte ocupata si… in plus… autoare de carte. E adevarat ca totul a inceput de la un concurs, dar… Jeanine este una dintre primele persoane ce a avut incredere in metoda mea.

A fost atat de incantata incat… a povestit cu lux de amanunte toata povestea ei de scriitor… intr-un interviu pe care l-a dat.

“Iubesc cartile, iubesc sa le citesc si sa le colectionez. Intotdeauna mi-am dorit sa scriu o carte. Chiar am inceput intr-o zi. Eram atat de emotionata si cu multa speranta am scris zile in sir. Dar, intr-o zi, cineva in familie a decedat. Pierderea suferita m-a aruncat intr-o prapastie de deznadejde. Proiectul de a scrie o carte a cazut pe ultimul loc pe lista prioritatilor. Trebuia in primul rand sa telefonez intregii familii sa anunt vestea cea trista. Dupa acest eveniment, mi-am luat gandul de la cartea mea si am incercat sa imi exprim durerea in cateva poezii. Insa, imi devenea din ce in ce mai clar ca nu voi fi in stare sa-mi implinesc visul de a scrie o carte.

Si, atunci a avut loc o minune. Am intalnit-o pe MC Simon prin intermediul unui concurs prin care am castigat una din cartile scrise de ea. Am citit, am recitit si ma simteam atat de inspirata si energizata de cuvintele ei. Si, intr-o zi am vazut un anunt despre urmatoarea carte publicata de ea. I-am scris si acela a fost pentru mine ca un nou inceput. Era ca si cum Universul imi raspunsese la rugaciunea de a ma ajuta sa ma pot focaliza iar asupra cartii mele. M.C m-a indrumat si mi-a oferit pasi clari, concisi pe care sa-i urmez pentru a-mi vedea visul implinit.

Cu mare entuziasm am absorbit informatiile primite de la ea. Acoperea totul, de la auto-setarea ca scriitor, pana la, inclusiv, faza de publicare.

Dar ceea ce mi s-a parut extraordinar a fost faptul ca M.C. scrie si te face sa intelegi modul in care actioneaza energia universala. Nu exista nimic mai extraordinar decat sa citesti ceva ce un autor pare ca a scris special pentru tine si sufletul tau. Exact asta simt despre absolut tot ce scrie M.C., ca este doar pentru si despre mine.” ~ J.L.

Asa, ca fapt divers… in cazul in care ai uitat sau nu ai urmat cursul gratuit pe care tocmai l-am incheiat… M.C Simon sunt eu. Mai exact… numele meu de autor pe care l-am ales la acea vreme, pe de o parte prin eliminarea faimosului “escu” din numele de familie capatat la nastere si pe de alta parte prin scurtarea prenumelui. Iar pentru cazul in care te intrebi de ce am ales un pen name, raspunsul este simplu. Pentru ca, scriind pentru un cititor vorbitor de limba engleza, am fost “nevoita” sa aleg un nume de autor care sa ma reprezinte dar care sa fie si usor de pronuntat.

Si uite asa, am exemplificat ce beneficii a adus metoda mea… unei persoane care nu ma cunostea, nu scrisese nici o carte la acea data si… a citit (doar a citit, fara sa o iau de manuta sa o ghidez… asa cum voi face cu tine daca imi acorzi aceasta onoare) prima jumatate a metodei mele.

Nu am mai urmarit traseul de autor de carte al Jeaninei, dar sunt sigura ca scrie in continuare. Pentru ca acela care are scrisul in sange, nu se poate tine deoparte de aceasta activitate, mult timp. In special cand „urla” talentul in el.

2. Scriitoarea care ma cunostea si avea deja doua carti publicate

Jacqui M., era o cunoscuta „brand strategist” din UK. Spun era deoarece intre timp, si-a gasit alta pasiune si a devenit… coach pentru scriitori. 🙂

O cunoscusem pe Jacqui intr-un grup de bloggeri pasionati, toti orientati spre partea de business a acestei activitati. De cativa ani isi daduse demisia dintr-un job in care nu se mai regasea si isi construise un nume de „brand strategist” in UK. Divortase si traia singura cu cei doi caini (pe care pur si simplu ii adora). Publicase deja doua carti in regim de self-publishing.

Dupa ce am lansat prima mea carte, in care descriam o parte din metoda de care tu, acum, esti interesat… m-am trezit intr-o zi cu un mesaj de la ea. Mesaj plin de „wow” in care imi multumea.  Dar… nu era genul de „wow, ce chestie interesanta am citit„. Ci, fix genul de „wow, am aplicat sfaturile tale si au functionat perfect!„.

Evident ca, inima mi-a tresarit de bucurie. Nici macar nu stiam ca cineva din UK cumparase cartea deoarece… eu o lansasem in USA (ca o paranteza, ulterior am aflat ca s-a vandut… inclusiv in India).

Dar, asta nu a fost tot. Jacqui (cu care ulterior am devenit prietena si era cat p-aci sa incepem un business in… Spania… care nu s-a materializat ☺️ ) s-a apucat sa scrie despre experienta avuta in urma aplicarii sfaturilor mele. Si-a publicat articolele, nu doar pe propriul site de afaceri ci, chiar si, in regim de guest writer pe alte website-uri de specialitate. Ca atare, m-am trezit peste noapte cu o faima la care… nu contribuisem cu nimic altceva decat ca… daruisem oamenilor metoda mea.

Si ca sa nu o mai lungim cu povestea lui Jacqui… din acel moment a mai publicat 5 sau 6 carti (pe care, poate ca le-ar fi publicat oricum… nu vreau sa spun ca, exclusiv,  datorita mie a facut-o. Dar… conform spuselor ei, refuza sa scrie fara ca intai sa pregateasca „terenul”… adica exact cum spusesem eu cand am dat metoda).

Intre timp, si-a pastrat renumele de „brand strategist” dar… s-a reorientat si, in jurul varstei de 55 de ani, a devenit… coach pentru scriitori. Sub pen name-ul Dale D., a continuat sa publice, sa organizeze cursuri fizice si online, s-a mutat la mama sa in Spania unde organizeaza anual tabere pentru scriitori. Una peste alta… a ajutat si ajuta enorm de multi scriitori aspiranti carora le recomanda… inclusiv… sfaturile mele.

3. Scriitorul care nu ma cunostea, nu credea in metoda mea si astazi are deja 6 carti publicate

Ei bine, nici nu stiu daca acesta se poate numi studiu de caz… deoarece… nu eu am facut studiul. Dar are legatura, integral, cu metoda mea. Cu cateva luni in urma (mai precis in luna mai 2019), adica la mult timp dupa ce eu am publicat pentru prima oara… cineva mi-a atras atentia asupra unei recenzii noi despre cartea mea. Prima mea carte.

Da, acesta este unul din avantajele de a fi autor de carte. Muncesti o singura data… si dupa ani de zile, cartea ta inca se vinde.

Dar sa revenim…

Un fragment din recenzie aparuse in Amazon, dar la o cautare (ti-am spus doar… ca ma pricep sa fac research online ☺️ ) am descoperit articolul integral. Scris de Roy M., un autor de carte cunoscut in US, cu multe carti la activ… in care, vorbea despre mine.

In biografia publica a lui Roy M. scrie asa… traduc… „tata si bunic, specialist in operatiuni si informatii in Beretele Verzi – razboiul din Vietnam, posesor al Stelei de Bronz pentru merite deosebite, absolvent al universitatii Bentley 1974, specializare secundara in Engleza, presedintele PDE, Societatea Onorifica de Jurnalism, editor sef al YearBook, in present semi-pensionat„.

De ce ti-am copiat si aceasta parte a biografiei autorului recenziei de care vorbim?

 • Cred ca este deja evident… in primul rand pentru ca demonstreaza ca pentru orice varsta metoda mea are ceva de spus.
 • In al doilea rand pentru ca arata clar ca… desi strategia mea imbina metodele clasice cu metodele alternative… chiar si o persoana adanc ancorata in viata fizica si rationala, poate obtine avantaje.
Iti copiez (traduc) un fragment din articol, spre exemplificare.
„Dupa cum, familia, prietenii si fanii mei stiu, am scris deja 3 romane, o carte de poezie, cateva reviste si, saptamanal, fac recenzii de carti. In ultima vreme, am scris cam putin – mai mult recenzii.
Eram intr-o faza in care aveam nevoie de un impuls puternic care sa ma scoata din „writer’s block” (nota traducatorului, adica a mea ☺️- faza numita blocajul scriitorului, in care pare ca muza te-a parasit definitiv). Am cautat solutii sa ies din aceasta situatie deoarece, multi dintre voi m-ati intrebat la ce lucrez acum. Ei bine, nu v-am spus intregul adevar, dar o fac acum.
Am vazut „Feng Shui pentru Scriitori” (nota mea – prima carte pe care am publicat-o) si m-am gandit imediat… „Ce naiba mai este si asta?„. Dar, am cumparat cartea. Chiar aveam nevoie de ceva care sa ma trezeasca si sa ma faca sa scriu iar, zilnic.
Instructiunile detaliate ale lui MC Simon, foarte usor de citit si care iti arata clar cum sa echilibrezi energiile din jurul locului in care scrii, m-au entuziasmat. Ea imi explica cum sa-mi pozitionez biroul, ce sa tin pe el, in ce directie, si totul in concordanta cu intelepciunea Feng Shui.
Iti explica ce este Feng Shui si cum poti sa scrii. Rezultatul lecturii este ca m-a facut sa gandesc.
Solutiile ei plauzibile vor conduce fiecare tip de scriitor catre energia de care are nevoie pentru a obtine rezultate, folosind teorii ce poate… unii le considera contestabile.
Totusi, MC Simon m-a convins suficient de mult incat sa dau o sansa acestei metode. Categoric, a fost o lectura placuta chiar si pentru cineva care nu crede in asa ceva. O sa vedem ce se intampla si daca imi influenteaza starea ca sa pot scrie cel de al 4-lea roman”.
Ei bine, cam acesta este al 3-lea „studiu de caz”. Ca sa recapitulam, dupa ce Roy M, foarte cunoscut autor din US ce avea la activ 4 carti (pe langa alte multe materiale scrise regulat), gaseste cartea mea, hotaraste sa aplice metoda. Nu am discutat cu Roy M pana acum, ci doar intamplator i-am descoperit parerea despre o parte din metoda mea de a scrie o carte. Tot ce stiu este ca, in luna mai cand scria aceste randuri avea 4 carti publicate (conform spuselor sale) iar astazi, la doar 3 luni distanta… are 6 carti publicate.

Ei bine… am terminat pe ziua de astazi. Am scris atat de mult, despre carti, in ultima vreme incat… aproape ca ma bate gandul sa scriu o carte. In limba romana. Ar fi ceva, nu-i asa?

Dar, pana voi publica o carte in frumoasa noastra limba, am hotarat sa construiesc acest curs.
Pentru tine.
Pentru ca esti roman de-al meu.
Pentru ca vreau sa vad cum viata romanilor se schimba in bine.

Si… daca acest lucru poate fi implinit prin intermediul cartilor… categoric sunt persoana potrivita care sa-ti redea increderea in tine. Evident ca… nu sunt singura. Exista atatia si atatia oameni minunati in poporul nostru.

Dar, vreau din toata inima ca tu sa scrii… daca iti doresti cu adevarat… pentru ca, la randul tau sa ajuti pe ceilalti romani prin experienta de viata pe care o ai.

Si acesta este motivul ascuns pentru care… am decis ca acest curs, primul pe care-l organizez in Romania… sa fie despre cartile nonfiction.

Pentru ca ma pricep.

Pentru ca am ce sa te invat, astfel incat tu sa dai, prin scris, maximul posibil omenirii.

Cat despre metoda… daca eu am reusit s-o aplic cu succes si, deasemenea, multi alti scriitori care au avut aceleasi rezultate multumitoare… cu siguranta SI TU POTI!

Astazi, eu iti stau la dispozitie ca sa afli cum.

Eu stiu si stii si tu ca…

Tu ai deja cartea in tine.

Iar daca pana astazi nu a vazut lumina zilei, singurul motiv este faptul ca ai nevoie de cineva care sa-ti stea alaturi in aceasta actiune. Asa cum eu am avut alaturi pe cel ce mi-a cucerit inima si care… trebuie sa recunosc… mi-a schimbat complet viata.

Sa ai o zi minunata, plina cu spor si inspiratie!

Cu drag,
Mirela, prietena ta care… a pasit deja pe calea catre carte

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici