Doi ca unul

Privește profund și vei vedea că Torah nu vorbeste despre bărbat și femeie ca ființe separate.

Fiecare act este realizat o dată printr-un singur corp – un corp care în lumea noastră poate apărea ca doi, dar pe care Tora îl vede ca unul.

Dimpotrivă, amândurora să li se atribuie același mitzva ar fi redundant. De ce o jumătate din corp ar trebui să facă ceea ce cealalalta a realizat deja?

La fel cum un bărbat îndeplinește mitzva pentru a fi roditor și se înmulțește prin prezenta omologului său feminin, la fel și o femeie înfășoară tefillin sau poartă tzitzit pe corpul omologului său masculin.

Căci la fel cum bărbatul și femeia au fost creați pentru prima dată ca o singură formă, la fel, înainte ca fiecare suflet să coboare mai jos, ei încep ca unul.

Este posibil uneori ca doar jumătate de suflet să coboare pentru misiunea sa divină, în timp ce cealaltă jumătate așteaptă cu răbdare deasupra.

Și când se va întoarce, se vor contopi încă o dată.

Sefer HaSichot 5751, pag. 84, citându-l pe Taamei Hamitzvot al rabinului Isaac Luria la comanda să fie roditor și să se înmulțească (Breishit).

Din înțelepciunea lui Rebbe Lubavitcher; cuvinte și sintetizare de Rabinul Tzvi Freeman.

 

O carte pe Zi

 

Frecventa Universului
CLICK pe carte pentru detalii

Sa intram pe frecventa Universului – David Thomas

…un jurnalist si 6 persoane aflate in transa ce transmit prin channeling mesaje din alte dimensiuni ale universului…

…cred acum, cu convingere, ca supranaturalul nu decat naturalul neinteles inca. Nu sunt om de stiinta si nu va pot explica, din punctul de vedere al mecanicii cuantice, modul complex prin care un spirit poate vorbi, prin intermediul unui receptor biologic numit om.

In esenta, este vorba despre un transfer de energie intre o entitate non-fizica si o persoana care intra in stare de transa, rezultatul fiind crearea unei contopiri care face comunicarea posibila.

Dar de ce se intampla aceasta? Pentru ca, de-a lungul timpului, omenirea a cerut ajutor si calauzire, iar acum ea a intrat intr-o etapa pe care unii o numesc „Marea Schimbare in Constiinta”.

Suntem in plin proces de derulare a unei revolutii tacute a constiintei si, o parte din ea consta in transmiterea mai multor informatii prin channeling.

Evoluam rapid si spiritele ne vin in ajutor, oferindu-ne indrumare, sfaturi si iubire neconditionata, dintr-o perspectiva mai larga. Nici ca putea pica mai bine; economia, altadata robusta, este acum anemica si multi oameni sunt oprimati, derutati si speriati.

Kryon, un inalt maestru spiritual neintrupat, care vorbeste prin intermediul lui Lee Carroll, este foarte constient de scepticismul cu care este privit channeling-ul.

„Multi oameni”, mi-a zis el, „spun ca este imposibil, ca nu are cum sa se intample. Dar, este bine sa stiti un lucru: toate textele spirituale pe care le pretuiti atat de mult v-au fost transmise prin channeling. Este o forma straveche si sacra de comunicare, pe care v-o punem, din nou, la dispozitie. Daca esti deschis la minte si la inima in privinta acestui fenomen, poate ca vei avea ceva de castigat de aici, draga fiinta umana.”

Nu exagerez daca spun ca mesajele primite de la spirite mi-au salvat viata. Poate ca va suna hiperbolic, dar acum zece ani eram un adevarat Hamlet, profund nefericit si cufundat pana la gat intr-o lenta rastignire a spiritului. Sfasiat de indoieli si de disperare, beam prea mult si ma bucuram prea putin…

CUPRINS:

Capitolul 1: Darryl Anka / Bashar

Capitolul 2: Wendy Kennedy / Pleiadienii

Capitolul 3: Geoffrey Hoppe / Tobias

Capitolul 4: Shawn Randall / Torah

Capitolul 5: John Caii / Capetenia Joseph

Capitolul 6: Lee Carroll /Kryon

Capitolul 7: Cuvant de incheiere

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici