Cere si ti se va da – Invata sa manifesti legea atractiei

de Esther si Jerry Hicks

Cere si ti se va da
CLICK pe carte

 

An aparitie: 2008
Autor: Esther si Jerry Hicks
Categoria: Psihologie Practica
Dimensiuni: B
Editura: ADEVAR DIVIN
Format: 13×20
Nr. pagini: 432

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea

 

DESCRIERE

Aceasta carte a devenit rapid bestseller la doar cateva saptamani de la publicarea sa in Statele Unite.

Cere si ti se va da si invataturile lui Abraham au fost cele care au inspirat filmul „Secretul” si cele care au deschis lumea catre fascinanta lege a atractiei.

Cartea este recunoscuta de numerosi lideri spirituali si de dezvoltare personala drept una dintre cele mai importante carti ale momentului.

Aceasta a schimbat in bine viata multor persoane de pe intreaga planeta.

Cele douazeci si doua de modalitati puternice prezentate in carte iti vor schimba pozitiv experienta de viata si te vor ajuta sa te transformi intr-o persoana care este in mod deliberat creatorul magnific al propriei realitati.

Nu uita ca: nu exista nimic din ce nu poti sa fii, sa faci sau sa ai; esti o Fiinta binecuvantata care a venit in acest mediu fizic pentru a crea.

Asadar.

Cere si ti se va da.

CLICK pe carte

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici