Concurs Național de Caligrafie

Concurs Național de Caligrafie

SCRISUL FRUMOS – O ARTĂ

Concurs Național de Caligrafie

Asociația “Liber la Educație, Cultură și Sport” în parteneriat cu Minsterul Culturii din România și Școala de Caligrafie din Tallinn, Estonia, organizează a II -a ediție a Concursului Național de Caligrafie, având ca susținători Radio România, Târgul Internațional de Carte GAUDEAMUS, TVR Internațional și Biblioteca Națională a României.

Proiectul – Concurs Național de Caligrafie, dedicat tuturor categoriilor de vârstă, se va desfășura în perioada 01 septembrie – 03 decembrie 2018.

Grupe de vârstă: copii (8-12 ani), tineri (13-19 ani), adulți (20 – 39) și seniori (40+)

Regulamentul de concurs este disponibil aici.

Concurs Național de Caligrafie

Evaluarea lucrărilor participante la Concurs Național de Caligrafie, se va face de un juriu internațional format din învățători, profesori, caligrafi profesioniști, arhitecți, critici de artă, reprezentanți ai instituțiilor partenere.

Lista câștigătorilor va fi afișată înainte de 10 noiembrie 2018 iar premierea lor se va desfașura în cadrul vernisajului ExpoCaligrafia 2018 de la Târgul Internațional de Carte GAUDEAMUS, București, în data de 14 noiembrie 2018.

Nota: Anuntul si imaginile pentru „Concurs Național de Caligrafie” sunt preluate de pe www.educatie.ong

Concursul Național de Caligrafie

 

PARTENERI MEDIA
Radio România
TVR Internațional

PARTENERI INSTITUȚIONALI
Ministerul Culturii din România
Școala de Caligrafie din Tallinn, Estonia
peste 100 de instituții școlare din țară și străinătate

SUSȚINĂTORI
Târgul Internațional de carte GAUDEAMUS
Biblioteca Națională a României
Faber-Castell
Lamy

Asociația “Liber la Educație, Cultură și Sport” s-a înființat în martie 2014, pentru a veni în sprijinul tuturor segmentelor de vârstă prin facilitarea accesului la educație, cultură și sport, atât prin programe de formare, cât și prin proiecte care să contribuie la menținerea și dezvoltarea valorilor fiecărui individ.

Scopul asociației este de a promova educația non—formală de calitate prin inițierea și desfășurarea de activități cultural—educative, sportive, civice în rândul tuturor segmentelor de vârstă.

scrierea caligrafica
CLICK pe carte pentru detalii

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici