Cum functioneaza viata
Andrew Matthews

 

Cum functioneaza Viata
CLICK pe Carte!

An aparitie: 2017

Autor: Andrew Matthews

Categoria: Psihologie Practica

Colectie: Carti Cheie

Dimensiuni: B

Editie: Necartonata

Editura: CURTEA VECHE

Format: 200 x 130 mm

Nr. pagini: 208

Titlu Original: How Life Works

Traducator: Nicoleta Mitrofan

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea!

Descriere

 

Fie că vrei mai multă fericire în viața de zi cu zi, fie că speri să ai succes sau doar să înțelegi de ce trăiești anumite experiențe, Cum funcționează viața îți oferă explicații simple, cu influențe din psihologie și din fizica cuantică, despre cum poți să-ți îndeplinești visurile.

Andrew Matthews, orator internațional, autor și ilustrator, îți îndrumă pașii pentru a-ți descoperi puterea de creator al propriilor experiențe.

Vei înțelege astfel cum poți transforma un gând în realitate, care este puterea subconștientului și cum poți obține armonie în propria viață, atrăgând lucrurile de care ai nevoie.

Nimic nu este întâmplător, cu siguranță nici faptul că citești această carte, care are darul de a te învăța cum să acționezi pentru a-ți îndrepta cursul vieții pe un nou făgaș, bucurându-te de fericire, de recunoștință și de pace sufletească.

Andrew Matthews este un orator motivațional cunoscut în întreaga lume, având capacitatea de a antrena orice public.

A ținut conferințe în mai mult de 1 000 de corporații internaționale și în peste 500 de școli și universități.

Autor de bestselleruri, cărțile sale au fost traduse în 43 de limbi.

Multe dintre ideile sale sunt surse de inspirație pentru specialiștii din domeniul sănătății mintale de pretutindeni.

 

Cum functioneaza viata
CLICK pe Carte!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici