Cum ne setăm obiectivele și intențiile

la începutul fiecărui an?

 

La începutul fiecărui an ne facem o listă cu obiective, planuri, intenții, rezoluții sau priorități, pe care încercăm să le îndeplinim în anul în curs. Pentru ca schimbările să nu rămână doar la nivel de intenție este necesar să înțelegem că orice rezoluție sau obiectiv este o parte integrantă a procesului nostru de transformare și evoluție.

Cum vei face aceasta? Află între 6 și 14 ianuarie de la invitații noștri, psihologi, psihoterapeuți, coach, traineri, specialiști în diverse tradiții spirituale, consilieri de dezvoltare personală, din cadrul campaniei Cum ne setăm obiectivele și intențiile la începutul fiecărui an?. În această perioadă, vei învăța să trasezi strategii pentru evoluția personală care te vor ghida în reușitele tale.

O selecție de titluri – surse de inspirație, idei și sfaturi practice, vor beneficia
de o reducere de 25% pe www.edituraherald.ro.

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici