Cum sa depasesti forțele nevăzute care stau în calea adevaratei inspirații
– O Carte pe Zi

0
258

Creativity Inc.

Cum sa depasesti forțele nevăzute care stau în calea adevaratei inspirații

 

Cum sa depasesti
CLICK pe carte!

 

Data apariției: august 2017
Autor: Ed Catmull
Editura: Litera
Pagini: 464
Limba: Română
Hârtie: 80g/m

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea!

 

Descriere

New York Times bestseller, Creativity Inc. – Cum sa depasesti forțele nevăzute care stau în calea adevaratei inspirații, este o carte pentru managerii care doresc să-și conducă angajații către noi culmi, un manual pentru oricine caută neabatut originalitatea.

Ca tanar, Ed Catmull a avut un vis: sa faca primul film din lume animat de calculator. El a cultivat acest vis mai întâi ca student doctorandla Universitatea din Utah, unde mulți pionieri în domeniul științelor informatice au început și apoi au făcut un parteneriat timpuriu cu George Lucas ceea ce a dus, în mod indirect, la al sau Pixar impreuna cu Steve Jobs și John Lasseter în 1986. Nouă ani mai târziu și împotriva tuturor , Toy Story a fost lansat, schimbând animația pentru totdeauna.

De atunci, Pixar a dominat lumea animației, producând astfel de filme precum Monsters, Inc., Finding Nemo, The Incredibles, Up și WALL-E, care au continuat să stabilească înregistrări în box-office și să adune douăzeci și șapte de Academie Premii. Bucuria povestirii, parcelele inventive, autenticitatea emoțională: În unele privințe, filmele Pixar sunt o lecție despre ceea ce este cu adevărat creativitatea.

Acum, în această carte, Catmull dezvăluie idealurile și tehnicile, de-a lungul anilor, care au făcut Pixar atât de admirat – și atât de profitabil.

Creativity, Inc. este o carte pentru manageri care doresc să-și conducă angajații la înălțimi noi, un manual pentru oricine se străduiește pentru originalitate. Este deasemenea și prima călătorie cu totul în centrul efervescent al studiourilor Pixar Animation.

Este, la baza, o carte despre cum să construiești și să susții o cultură creativă – dar, de asemenea, scrie, co-fondatorul și președintele Pixar, Ed Catmull, “o expresie a ideilor pe care cred că le fac cele mai bune în noi.

 

Creativity Inc
CLICK pe carte!

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.