Cum sa devii remarcabil
Dale Carnegie

Cumsa devii remarcabil
CLICK pe carte

Autor: Dale Carnegie
Traducător: Ruxandra Ștefana Munteanu
Data apariției: martie 2018
Editura: Curtea Veche
Titlu original: Make yourself unforgettable. How to become the person everyone remembers and no one can rezist
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea.

DESCRIERE

Cartea Cum să devii remarcabil este un ghid bine structurat pentru formarea și cizelarea abilităților dumneavoastră, cu ajutorul căruia, dacă îl urmați pas cu pas, veţi putea deveni o persoană remarcabilă.

Mai mult, vi se dezvăluie metode ușor de pus în practică pentru a avea o conduită de mare clasă.

Pornind de la gestionarea stresului și organizarea timpului și abordând dezvoltarea unor însușiri precum generozitatea, empatia și sinceritatea, veți descoperi calea de a vă stabili obiectivele dorite și de a vă asigura că se transformă în realitate.

Pentru a avea succes, contează enorm abilitatea de a vă remarca în mulțime, de a vă demonstra valoarea.

Să fiți acel om cu care ceilalți își doresc cu adevărat să comunice, să muncească, să trăiască și pe care vor să-l aibă drept lider, partener de afaceri sau de cuplu, sau mentor.

Ca să deveniți remarcabil, trebuie să vă stabiliți misiunea în viață și să știți cum să dobândiți o influență autentică asupra celor din jurul dumneavoastră.

Dale Carnegie Training este unul dintre brandurile binecunoscute în domeniul formării și instruirii profesionale și al consultanței în afaceri, colaborând cu sute de companii din clasamentul Fortune 500.

Organizația este, de asemenea, renumită pentru programele de dezvoltare personală în domeniul carierei, urmate până în prezent de peste șapte milioane de oameni.

Această carte are la bază ideile lui Dale Carnegie despre ce înseamnă să manifestați o conduită remarcabilă în toate aspectele vieții și le adaugă cercetări recente realizate în domeniul psihologiei muncii.

Dale Carnegie stabilește un standard ridicat în domeniul programelor de dezvoltare personală.

Fiecare secțiune descrie metode simple și ușor de pus în practică pentru a vă dezvolta o anumită abilitate, dând exemple clare și relevante ale unor oameni care le-au aplicat.

Este o carte utilă dacă doriți să aveți o conduită rafinată în orice situație din viața profesională și cea personală.

Aveți ocazia să învățați un program de dezvoltare personală care să vă ajute să vă cultivați abilitățile necesare pentru a vă împlini țelurile personale și profesionale.

Cun sa devii
CLICK pe carte!

DALE CARNEGIE (1888–1955), pe numele lui real Dale Carnegey, s-a născut într-o familie săracă de fermieri americani.

După absolvirea facultăţii, a vândut cursuri prin corespondenţă în Nebraska şi a obţinut câteva roluri ca actor la New York, fără mare succes.

În 1912, este angajat de Young Men Christian Association să predea cursuri pentru adulţi şi descoperă, fără să-şi propună asta, o metodă de a diminua teama celor care vorbesc în faţa unui public numeros.

Astfel începe faimoasa carieră a lui Dale Carnegie, care a ajuns să fie considerat cel mai mare autor de literatură motivaţională al secolului al XX-lea. În anii ’50, au început să prindă contur proiectele din cadrul programului Dale Carnegie Training, așa cum există astăzi.

Acesta se bazează pe principiile promovate de fondatorul său, Dale Carnegie.

Recunoscut recent de către Wall Street Journal ca una dintre cele 25 de francize de top de înaltă performanță, programul Dale Carnegie Training a elaborat cursuri disponibile în peste 25 de limbi în Statele Unite ale Americii și în peste 80 de țări.

În prezent, partenerii din cadrul programului Dale Carnegie Training colaborează cu sute corporații medii și mari, precum și cu diferite organizații, pentru a ajuta firmele să aibă succes, derulând cercetări referitoare la creşterea randamentului angajaților, cu accent pe conducere, vânzări, funcționarea echipelor, servicii pentru clienţi, promovarea afacerii, îmbunătățirea procesului muncii și alte abilități de management.

Pentru mai multe informații, puteţi vizita site-ul www.dalecarnegie.com.

Sa devii remarcabil
CLICK pe carte!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici