Bina te-am regasit!

Desi pe ziua de astazi ti-am trimis deja materialul de studiu… tocmai ce a ajuns la urechile mele un anunt de tip Breaking News!

Pe care ma grabesc sa il impartasesc cu tine.

De ce?

Deoarece,

      • anuntul este facut de doi oameni care mi-au schimbat viata. Din bine in Foarte Bine.
      • evenimentul incepe luni, 2 decembrie asa ca nu e prea mult timp de stat pe ganduri.

In viata fiecarui om care reuseste sa traiasca dupa propriile reguli exista un moment definitoriu, un declansator.

Un astfel de moment am trait eu anul trecut cand i-am intalnit pe Doru si Pera.

Doru si Pera

Fiind si blogger profesionist, este evident ca stapanesc oarece notiuni de marketing. Ca atare, in lumea asta a internetului, cei doi baieti nu imi erau total necunoscuti. Le spun baieti, nu din lipsa de respect ci, pentru ca imi sunt taaare dragi. Nu doar pentru activitatea lor online ci si pentru faptul ca… mi-au schimbat viata.

Tu stii deja ca doua dintre pasiunile mele cele mai arzatoare… scrisul si cartile… ti-au adus in viata cursul Calea Catre Carte,

Dar, ceea ce nu stii este faptul ca… daca Doru si Pera nu intrau in viata mea… probabil ca, ar mai fi „curs multa apa pe Dunare” pana sa reusesc de una singura sa fac un sistem atat de performant pentru acest curs.

Curs la care, inveti care sunt pasii ce te conduc pe calea catre cartea ta.

Combinatia rezultata intre un marketer si un psiholog a reusit sa „scoata” din mine tot ce aveam mai bun in acest domeniu.

Nu ti-as fi povestit despre acest lucru daca… nu se intampla ceva recent. Cu alte cuvinte… am un Breaking News pentru tine.

Si, daca vrei sa-ti traiesti viata fara sa depinzi de altii, te invit… sau mai bine spus insist… sa vizitezi pagina de prezentare a celui mai mare proiect al anului.

O serie de 3 Webinarii GRATUITE la care inveti cum sa te eliberezi financiar! Lansate taman astazi.

Pentru mine, acesti baieti au facut minuni.

Si sper ca, la randul tau, sa profiti de aceasta oportunitate!

Ce ar trebui sa faci acum?

Nimic complicat… intra pe pagina si vezi despre ce este vorba.

Si… daca alegi sa te inscrii la cele 3 Webinarii Gratuite… iti doresc mult succes pe calea pe care te eliberezi financiar!

 

Te eliberezi financiar

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici