UPDATE!!!

De Black Friday ai 45% reducere

la toate titlurile Editurii Herald!

 

Pentru că #BlackFriday reprezintă pentru iubitorii de cărți cea mai bună ocazie pentru a-și îmbogăți biblioteca cu titlurile preferate sau cu cele mai noi apariții, între 13 și 15 noiembrie, Editura Herald va oferi un discount de 45% la toate cărțile, pe www.edituraherald.ro.

În această perioadă, pe pagina de Facebook la rubrica Să vorbim despre Black Friday, gazda evenimentelor, Sorin Lucaci va vorbi cu invitații despre cum se pregătesc librăriile pentru evenimentul care acaparează atenția cititorilor la fiecare sfărșit de toamnă.

 

ANUNTUL INITIAL:

De Black Friday ai o reducere surpriză

la toate titlurile Editurii Herald!

 

Numărătoarea inversă a început!

De Black Friday, Editura Herald te așteptă cu cele mai mari reduceri din an!

Cu acest prilej poți câștiga și o carte la alegere, dacă ghicești discount-ul surpriză pentru Black Friday, la provocările de pe paginile de Facebook sau Instagram. Tot pe Facebook poți urmări rubrica Să vorbim despre Black Friday, unde gazda evenimentelor, Sorin Lucaci va vorbi cu invitații despre cum se pregătesc librăriile pentru evenimentul care acaparează atenția cititorilor la fiecare sfărșit de toamnă.

Pregătește-ți deja lista de lectură pe www.edituraherald.ro sau abonează-te la newsletter si află primul detalii despre promoțiile și noutățile Editurii Herald!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici