Mare noroc pe capu’ meu lovit brusc de ideea de fonturi de caligrafie!

Pentru ca saptamana trecuta am fost o lenesa si nu am scris nici un articol despre caligrafie, asa cum de ceva vreme facem in fiecare joi, mi-am spus eu ca nu se va supara nimeni daca „umplu spatiul” cu ceva fonturi pentru caligrafie gasite pe net.

Zis si facut.

Am incropit eu o listuta cu exemple de fonturi care mi-au incantat ochiul si am postat-o in locul articolului saptamanal.

Dar…

Surpriza!

Articolul inlocuitor a avut mare succes!

Si… deoarece mi-ati scris ca ideea este, nu doar buna, dar si dorita… am hotarat sa continui seria de cautari… cu exemple de fonturi si site-uri care mi-au atras atentia.

Asa ca… mai jos veti gasi fonturi pentru caligrafie, pentru aceasta saptamana, cu mentiunea ca toate sunt gratuite pentru folosinta personala.

Autoarea acestor fonturi mentioneaza la fiecare font ca, daca doriti sa obtineti venituri din folosirea acestor fonturi, atunci trebuie sa achizitionati o licenta.

Gasiti la finalul articolului, linkul catre site-ul care mi-a incantat ochii astazi.

Nota: Autoarea acestor fonturi poate fi contactata, in vederea obtinerii licentelor de folosire, pe site-ul personal: https://mistifonts.com/contact/

***

O Carte pe Zi

Scrierea caligrafica. Tehnici de caligrafie moderna si de scriere grafica

Scrierea caligrafica
CLICK pe carte daca doresti sa afli mai multe detalii. Eu am achizitionat-o deja 🙂

 

An aparitie: 2017
Autor: Gabri Joy Kirkendall, Laura Lavender, Julie Manwaring, Shauna Lynn Panczyszyn
Categoria: Diverse
Dimensiuni: C
Editie: Necartonata
Editura: LITERA
Format: 300×220 mm
Nr. pagini: 144
Traducator: Iuliana Ionescu

 

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici