Bine te-am gasit!

Ca niciodata… astazi am dormit muuuuuult. Deobicei, ma trezesc de voie sau de nevoie la 6 dimineata. Dar astazi… nu stiu cum, am dormit aproape de pranz.

Asta DA schimbare! 🙂
Asa ca… stau acum, imi beau cafeaua si cuget.

Vrei cu Adevarat sa scrii o carte?
Sa scrii o carte

 

La ce cuget? Iti spun… mai devreme ochii mi-au cazut pe cateva cuvinte spuse de unul din marketerii mei favoriti. Seth Godin, care, de multe ori a reusit sa ma puna pe ganduri.
Si iata ca, brusc imi doresc sa impart cu tine cuvintele lui de astazi.

 

„Oamenii nu se schimba (decat daca-si doresc cu adevarat). Acestia sunt fiinte unice in ceea ce priveste abilitatea de a se schimba atunci cand vor. Ca oameni, ne schimbam atitudinea, aparentele si chiar abilitatile.
Dar… doar atunci cand dorim. Ca atare, partea cea mai grea… nu este schimbarea in sine. Ci dorinta de a o face.”

 

Si… stau iar sa cuget.

Cuvintele parca au fost scrise special pentru mine. Pentru ca… de multa vreme tot gandesc la o schimbare pe care vreau s-o fac.

Acum… ma intreb… oare, vreau cu adevarat s-o fac?

Evident ca nu intentionez sa te bat la cap cu gandurile mele de schimbare.

Dar…

Multa vreme s-a scurs de cand aud, in stanga si-n dreapta, ca oamenii vor sa scrie o carte. Au aceasta carte in suflet, incearca sa scrie, se lovesc de fel de fel de obstacole reale sau inchipuite si… intr-un final… abandoneaza dupa cateva sute de cuvinte asternute pe „hartie”.

Daca tu citesti aceste cuvinte, imi place sa cred ca si tu vrei sa scrii o carte. Ca atare… te intreb…

TU… iti doresti cu Adevarat sa scrii o carte?

Nu, nu trebuie sa-mi raspunzi… inca nu am reusit sa raspund sutelor de emailuri primite. (Este adevarat ca raspund pe masura posibilitatilor dar… am senzatia ca sunt un melc.)  🙂

Tot ce vreau este sa-ti raspunzi tie.

Doresti sa aduci schimbarea? In viata ta si… in vietile cititorilor?

Vrei cu adevarat sa scrii prima TA carte?

*

Da CLICK pe imagine pentru mai multe detalii despre carte!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici