Dragoste fara limite – Nick Vujicic & Kanae Vujicic (deocamdata mai este disponibila doar varianta in engleza)
O Carte pe Zi

Dragoste fara limite

 

Autor: Nick Vujicic,Kanae Vujicic

Editura: Scriptum

An apariție: 2017

Număr pagini: 263

Format: 14.5 x 20.5

 

CLICK pe imagine pentru a cumpara cartea in limba engleza!

 

Descriere

Dragoste fara limite (disponibila in limba engleza) de Nick Vujicic – carte despre dragostea adevărată care cucerește totul.

În Dragoste fara limite, Nick Vujicic împreună cu soția Kanae, povestesc despre modul aproape incredibil în care s-au cunoscut, s-au îndrăgostit și apoi s-au luptat pentru a depăși scepticismul celor din jur cu privire la relația lor. Ei prezintă câteva experiențe din perioada de curtare, a primilor ani de căsătorie și ca părinți, care sunt utile oricărui cuplu ce trece prin aceste perioade.

Nick Vujicic, băiatul care a crescut în Australia, nu putea să înțeleagă de ce a îngăduit Dumnezeu ca el să se nască fără membre și se întreba mereu dacă vreodată în viața lui va apărea o femeie.
Mai târziu, când Nick a înțeles că Dumnezeu are un scop cu el, viața lui a căpătat un nou sens. Însă inima lui a fost frântă în urma unei relații de durată ce s-a soldat cu un eșec. Oare va exista cineva care să vrea să se mărite cu el?

De cealaltă parte a lumii, Kanae Miyahara – o fată de origine japonezo-mexicană – a trăit experiența dureroasă a sepărării părinților ei.
Kanae a avut câteva relații bazate pe atracția superficială, dar ea își dorea un partener cu o credință puternică, un bărbat care ar fi fost un soț și un tată evlavios.

Când Nick și Kanae s-au întâlnit într-un mod uimitor, cei doi și-au dat seama că Dumnezeu, Pețitorul desăvârșit, a folosit chiar și experiențele lor descurajatoare și dureroase pentru a-i pregăti unul pentru celălalt … pentru dragostea vieții lor.

Dragoste fara limite – O poveste remarcabilă

Nu este nevoie de o persoană perfectă pentru a avea parte de o dragoste perfectă.
Deși s-a născut fără mâini și picioare, Nick Vujicic și-a creat o viață „ridicol” de bună. Dar după câteva întâlniri și relații eșuate, la vârsta de 20 de ani a ajuns să se îngrijoreze că nu va găsi niciodată o femeie care să-l iubească și cu care să devină „una” în căsătorie.

Mai presus de toate Dragoste fara limite este dovada clară că atunci când Cristos este în centrul unei relații, dragostea adevărată triumfă, în pofida oricăror provocări.

Dragoste fara limite

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici