Mituri, rituri și arhetipuri în civilizațiile antice

29 septembrie – 10 octombrie, Editura Herald ne invita…

 

Mituri, rituri și arhetipuri în civilizațiile antice. Eveniment organizat de Editura Herald

 

„Te invităm să descoperi adevărata esență a religiilor antice prin înțelegerea miturilor, arhetipurilor, riturilor sacre și a influenței lor de-a lungul timpului. Mitologia antică, fie că vorbim despre 𝐬𝐮𝐦𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐢, 𝐚𝐬𝐢𝐫𝐨-𝐛𝐚𝐛𝐢𝐥𝐨𝐧𝐢𝐞𝐧𝐢, 𝐟𝐞𝐧𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐢, 𝐦𝐞𝐬𝐨𝐩𝐨𝐭𝐚𝐦𝐢𝐞𝐧𝐢, 𝐢𝐮𝐝𝐞𝐢, 𝐞𝐠𝐢𝐩𝐭𝐞𝐧𝐢, 𝐠𝐫𝐞𝐜𝐢 reprezintă poate cel mai spectaculos capitol din istoria umanității și pentru faptul că ea conține adevăruri fundamentale prin care ne sunt transmise învățăturile sacre.

În perioada 29 septembrie – 10 octombrie împreună cu invitații noștri, vom vorbi despre modul în care 𝐦𝐢𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞, 𝐫𝐢𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞, 𝐚𝐫𝐡𝐞𝐭𝐢𝐩𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞, 𝐦𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐧𝐭𝐢𝐜𝐞, transmit chiar și astăzi adevăruri universal-valabile, influențând aspecte ale memoriei colective și continuând să stimuleze imaginația cercetătorilor și a pasionaților de istorie și mitologie.

Pentru că toate marile tradiții spirituale au un text fondator, un ansamblu de formule simbolice și ritualuri prin care se fac recunoscute, am pregătit un set de titluri care vorbesc despre începuturile civilizației, 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐜𝐮 𝟐𝟓% pe www.edituraherald.ro.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici