Arhetipuri, simboluri și ritualuri șamanice

27 octombrie – 1 noiembrie

 

Se spune că psihicul se exprimă prin intermediul simbolurilor și al imaginilor simbolice. De la mituri fundamentale, legende, basme și până în prezent, aceste arhetipuri sunt universale și disponibile tuturor, indiferent de contextul, cultura sau practica spirituală.

În perioada 27 octombrie – 1 noiembrie pornim într-o călătorie din preistorie în epoca modernă, pentru a descoperi modul în care înțelepciunea simbolică a mitologiei aplicată la nivelul individului, poate răspunde la provocările vieții noastre cotidiene.

Alături de invitații noștri, vom analiza felul în care riturile, misteriile antice, ceremoniile sacre din templele Egiptului, ritualurile samanice și tehnicile ancestrale de conectare cu natura, transmit chiar și în prezent adevăruri universale, influențând aspecte ale subconștientului colectiv.

O selecție de titluri, instrumente terapeutice de dezvoltare personală, descoperire interioară și conectare la esența psihică, vor beneficia de un discount de 30% pe www.edituraherald.ro.

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici