Zilele Sănătații Mintale

6 – 12 octombrie 2020

În fiecare an, pe 10 octombrie este Ziua Mondială a Sănătății Mintale, prilej de creștere a gradului de conștientizare și educare, la nivel internațional în privința sănătății mintale.

Problemele de sănătate mintală, sunt tulburări care afectează starea de spirit, gândirea și comportamentul. Aici sunt incluse depresia, tulburările de anxietate, tulburările de alimentație și comportamentele de dependență. Însă sănătatea mintală înseamnă mult mai mult decât absența unor tulburări psihice. Sănătatea mintală este o componentă a sănătății prin care fiecare dintre noi își realizează potențialul intelectual, afectiv și relațional.

Pentru a crește gradul de conștientizare și educare, în privința sănătății mintale, Editura Herald va transmite în perioada 6 – 12 octombrie, o serie de interviuri și materiale în care vom vorbi despre menținerea sănătății mintale.

Totodată pe site, o serie de titluri care investighează mintea și oferă măsuri practice pentru gestionarea sănătății psihice, vor beneficia de o reducere de 25%.

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici