Editura Herald si Invataturile Maestrilor Spirituali

 

Herald si Invataturile Maeștrilor Spirituali

 

Invataturile Maeștrilor Spirituali
17 septembrie – 4 octombrie

 

Putem evolua spiritual de unii singuri sau avem nevoie de un indrumator, un ghid spiritual? Ce este un maestru, un mentor, si cum ne poate sprijini pe Cale? Cum recunoastem un maestru spiritual autentic?

Indiferent de cale sau traditie, moștenirea spirituala s-a transmis întotdeauna de la maestru la discipol.

Se spune ca atunci cand discipolul este pregatit apare maestrul spiritual.

Iar atunci cand discipolul este si mai pregatit, maestrul spiritual dispare.

In perioada 17 septembrie – 4 octombrie vă invitam la o incursiune prin învățăturile unor mari maestri spirituali, prin intermediul unei selectii de titluri ce beneficiaza si de o reducere de 25% reducere pe www.edituraherald.ro.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici