Sanatate si Longevitate

în terapiile holistice

 

Drumul către sănătate include un echilibru între planul fizic, mental și emoțional.

Pentru că sănătatea este o stare de bunăstare fizică, mentală și spirituală, și nu doar absența bolii, în perioada 20-28 iulie, Editura Herald te provoacă să îți transformi radical sănătatea, cu o selecție de titluri reduse cu 35%, care te vor inspira și informa corect despre abordarea holistică a vieții.

De la nutriție și mișcare, până la practici tradiționale, pe www.edituraherald.ro vei găsi resurse utile care te vor ajuta în procesul natural de redobândire și fortificare a sănătății.

În cadrul campaniei vom învăța să obținem un echilibru pe toate planurile, alături de specialiști (traducători, terapeuți, medici, specialiști în tradiții spirituale) la rubrica video Cărți deschise pentru minți deschise de pe pagina  de facebook a editurii Herald.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici