Si iata ca, am ajuns…iar… la finalul cursului gratuit. 🙂

Va anunt oficial ca… toata lumea a absolvit cu BRIO!!!

finalul cursului gratuit

 

A fost o calatorie frumoasa pe parcursul careia, din toata inima sper ca, toata lumea sa fi primit multe informatii utile.

Astazi este ultima zi de inscriere la cursul Calea catre Carte, dupa care, o perioada de timp nu o sa va mai trimit atat de multe mesaje deoarece am o mare responsabilitate fata de cei care au ales sa strabata pasii catre cartea lor, alaturi de mine.

La miezul noptii se inchid inscrierile.

Nu mai stiu cat arata acum cronometrul care.. ticaie… ticaie.

Dar daca esti curios sa stii cate ore si cate minute au ramas pentru a decide care este viitorul primei tale carti… poti verifica intrand pe pagina de prezentare a cursului.

 

Si acestea fiind spuse, va multumesc tuturor pentru participarea la cursul gratuit!

Va multumesc tuturor celor care nu v-ati inscris, pentru rabdarea de care ati dat dovada!

Stiu cu cat stoicism ati citit luuuuungile mele mesaje. 🙂

Dar, partea buna este ca, ati primit tot ce aveti nevoie ca sa scrieti singuri prima carte. Va recomand ca in clipele in care simtiti ca va blochati in ceva, sa recititi cursul gratuit. Cu siguranta veti gasi ceva care… sa va reaprinda flacara creativitatii.

Si, bineinteles…

Va multumesc tuturor celor care mi-ati acordat increderea voastra si veti pasi cu mine pe Calea catre Carte!

 

Cateva cuvinte… special pentru voi.

Ne vedem curand in grupul FB (ati primit instructiunile de logare pe email) care isi deschide portile joi, 05.12.2019. Sper ca ati cerut deja includerea in acest grup. O sa aprob toate cererile… in aceasta seara. O sa avem la dispozitie o zi pentru a ne cunoaste si a socializa putin, dupa care… vineri, 06.12.2019 ne intalnim virtual la… prima lectie.

Dupa cum stiti deja, luna decembrie va fi foarte plina. Nu doar ca este o luna de sarbatori, shopping si alergatura dar… in plus… vom trece impreuna prin toate notiunile, explicate in detaliu, de care aveti nevoie… astfel incat… la finalul cursului, sa aveti pregatita si organizata toata structura viitoarei carti.

Dupa care, toti cei care si-au dat silinta sa faca misiunile saptamanale, vor putea oricand beneficia de cele 3 sesiuni de coaching 1 la 1.

 

Cam acesta este, pe scurt, programul nostru pana la finalul anului… si inceputul anului viitor.

Va urez tuturor mult succes, spor si inspiratie

pe calea catre cartea voastra!

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici