Scrierea Caligrafica
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Este joi… deci… a sosit ziua Caligrafiei 🙂 Sau mai bine zis, e momentul sa vedem cateva Fonturi Gratuite de Caligrafie.

Recunosc ca pentru astazi… tema nu mi-am facut. Vreme de doua luni voi avea urechile prinse intr-un concurs de creativitate pentru blogging. Asa ca… rogu-va… nu ma impuscati! Promit sa revin cu forte proaspete dupa adjudecarea premiilor 🙂

Astfel ca, acum, nu vom avea vreun articol complet legat de caligrafie, dupa cum v-am obisnuit.

Dar… pentru cei care asteptau cu sufletul „la gura” subiectul zilei… am cules de pe net cateva fonturi gratuite de caligrafie, pentru calculatoarele noastre.

Unele mi-au placut muuuuult, altele asa si asa, iar altele… desi faceau parte din sectiunea Caligrafie… sincer… mi-au zgariat retina.

Dar… cine sunt eu sa judec? Cine stie cu adevarat, cate retine sau creiere o-i fi zgariat… cu voie sau fara voie?

Asa ca… pentru voi… pun mai jos cateva fonturi gratuite de caligrafie, care mi-au incantat privirea.

Gasiti tot felul de fonturi gratuite de caligrafie de downloadat, unele free-free… altele „free for personal use only”, la urmatorul link:
http://www.fontspace.com/category/calligraphy

 

 

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici