Fonturi Gratuite de Caligrafie

Scrierea Caligrafica
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Este joi… deci… a sosit ziua Caligrafiei ­čÖé Sau mai bine zis, e momentul sa vedem cateva┬áFonturi Gratuite de Caligrafie.

Recunosc ca pentru astazi… tema nu mi-am facut. Vreme de doua luni voi avea urechile prinse intr-un concurs de creativitate pentru blogging. Asa ca… rogu-va… nu ma impuscati! Promit sa revin cu forte proaspete dupa adjudecarea premiilor ­čÖé

Astfel ca, acum, nu vom avea vreun articol complet legat de caligrafie, dupa cum v-am obisnuit.

Dar… pentru cei care asteptau cu sufletul “la gura” subiectul zilei… am cules de pe net cateva fonturi gratuite de caligrafie, pentru calculatoarele noastre.

Unele mi-au placut muuuuult, altele asa si asa, iar altele… desi faceau parte din sectiunea Caligrafie… sincer… mi-au zgariat retina.

Dar… cine sunt eu sa judec? Cine stie cu adevarat, cate retine sau creiere o-i fi zgariat… cu voie sau fara voie?

Asa ca… pentru voi… pun mai jos cateva fonturi gratuite de caligrafie, care mi-au incantat privirea.

Gasiti tot felul de fonturi gratuite de caligrafie de downloadat, unele free-free… altele “free for personal use only”, la urmatorul link:
http://www.fontspace.com/category/calligraphy

 

 

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.