Fortificarea Inimii 

de J.E. Zeylmans Van Emmichoven

Fortificarea inimii
CLICK pe carte

 

An aparitie: 2015
Autor: J.E. Zeylmans Van Emmichoven
Categoria: Dezv Spirituala
Editura: UNIVERS ENCICLOPEDIC
Format: 14.7/20.5
Nr. pagini: 552

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea

 

 

DESCRIERE

Acest volum relateaza despre Ita Wegman care, ani de zile, a primit indrumari spirituale din partea lui Rudolf Steiner, precum si despre felul in care viata ei a urmat parcursul unei initieri moderne .

Textele acestei carti constau in mare parte din exercitii, mantre si meditatii pe care Steiner le-a redactat pentru Ita Wegman.

Ele provin dintr-o colaborare intima, esoterica, din legatura karmica care a existat intre ei, din educatia spirituala pe care Ita Wegman a parcurs-o cu Rudolf Steiner, indeosebi in anii 1923–1925.

Continutul cartii poate sa constituie astazi o sursa de inspiratie si un impuls spre calea instruirii esoterice.

CLICK pe carte

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici