„Un birou adecvat te ajută să fii productiv și să te simți inspirat, și când este bine organizat, Feng Shui va spori ceea ce este pozitiv și va aduce succesul în calea ta.”

 

„Ceea ce vreau să înțelegi de la început este că totul se găsește în interiorul tău; nu îți lipsește nimic. Trebuie doar să unești punctele ce par a fi disparate.”

 

„În zilele noastre, majoritatea oamenilor consideră că Feng Shui este o modă și o artă decorativă. În realitate, nu este și nu va avea niciodată vreo legătură cu moda; mai mult decât atât, Feng Shui este o știință, una dintre cele mai vechi științe pe care le cunoaștem. Ne vorbește despre Chi în mediul de viață și explică cum să îl „utilizăm” atunci când avem anumite obiective specifice.”

 

„Pentru un scriitor, indiferent de genul său preferat de scriere, birourile metalice, care pot deveni prea reci, ar trebui să fie evitate; sunt de preferat birourile din lemn, întrucât ele vor spori creativitatea de care are nevoie scriitorul.”

Comandă cartea aici

About Eva

Iubitoare de scris și citit, mi-am găsit menirea în viață abia când fiica mea avea doi ani. De atunci, pasiunea a început să se îmbine cu munca și invers, ajungând în prezent să îmi iubesc ocupația și să lucrez doar ceea ce îmi face plăcere.

View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici