Găsește inspirație în cărțile Herald!

cărțile Herald
cărțile Herald

ANUNT DE LA EDITURA HERALD

 

Pentru că pe 23 aprilie, în toată lumea se serbează Ziua Internațională a Cărții, nu ratăm nici un prilej de a sărbători și încuraja lectura!

 

În perioada 23-26 aprilie pe www.edituraherald.ro ai posibilitatea de a achizitiona toate

cărțile preferate cu o reducere de 40%.

 

Cum altfel să sărbătorești această zi decat cu cărți?

 

Pe pagina de facebook Editura Herald, vei primi mai multe sugestii de lectură, la rubrica

#CărțiCareTeInspiră – o serie specială de interviuri cu recomandări, gânduri despre carte, lectură, și felul în care cititul poate modela evoluția personală și profesională.

 

Găsește inspirație în cărțile Herald!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici