💥 In sfarsit… promisiunea💥

 

Iti aduci aminte de toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgi atunci cand vrei sa scrii o carte?

Ai primit toate elementele de care ai nevoie ca sa te descurci.

Singur.

Dar… daca vrei sa facem acesti pasi impreuna, am gasit solutia despre care ti-am vorbit in materialul precedent.

Practic… te iau de manuta si parcurgem toate etapele impreuna. 

In concluzie, 💥 am REdeschis inscrierile la Cursul online “Calea catre Carte – Cum sa scrii o carte nonfiction de impact”💥

Mai exact… Editia 2.

Daca ma „urmaresti” mai demult… deja stii ca prima editie a cursului a inceput in luna august si s-a terminat cu brio la finalul lui septembrie. A fost o calatorie experentiala si interactiva pe parcursul careia am avut suprize… una mai placuta ca alta.

Momentul de varf a fost cand una dintre cursante… Zoia… mi-a scris urmatoarele randuri:

 

Dupa cate observi… Zoia deja a scris o carte. A si publicat-o iar lansarea a fost… unul dintre evenimentele care lasa amprente adanci in viata unui autor. Din pacate nu am fost in Romania in ziua lansarii dar, din fericire, deja mi-am primit exemplarul meu cu autograf.

Daca esti interesat de zona dezvoltarii personale, exista sansa ca tu deja sa o cunosti pe Zoia Zarnescu. Categoric, este departe de a fi o anonima in viata cotidiana. 🙂 Ca atare, banuiesc ca stii deja cat de mult m-au onorat cuvintele ei.

Si, tocmai pentru ca acest curs a dovedit ca poate aduce rezultate spectaculoase in viata scriitorilor… care, desi au cel putin o carte in inima inca nu au scris-o… am hotarat ca pana la finalul anului sa organizez inca o editie.

Pentru tine. Pentru ca anul viitor sa te gaseasca plin de inspiratie si sa iti aduca in maini cartea pe care visezi s-o scrii.

Ce e important sa faci acum… e doar un lucru.

Intra pe linkul Paginii de Prezentare a cursului unde vei vedea propunerea mea pentru tine, cu lux de amanunte.

 

📘 Daca vrei sa pornesti alaturi de mine in aceasta calatorie, eu iti dedic 4 saptamani pentru a te ghida prin fiecare pas al calatoriei tale. In acest mod ma asigur ca ajungi la rezultatul dorit.📘

 

Dupa ce trecem impreuna prin aceasta calatorie, la sfarsitul ei vei sti si vei fi oricand capabil sa scrii, in doar 3 luni, o carte nonfiction care sa atinga inima si ratiunea cititorului si care sa-ti dea recunoasterea pe care o meriti.

 

💥Hai sa lucram impreuna la prima ta carte nonfiction!💥

 

⬇️ Da click AICI sa vezi ce ti-am pregatit!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici