Învățăturile lui Dalai Lama
(10 – 17 august)

Dalai Lama

 

Învățăturile clare, eficiente, simple și ușor accesibile ale lui Dalai Lama reprezintă o sursă de înțelepciune pentru toți cei dedicați schimbării lumii prin dezvoltarea propriilor capacități spirituale, indiferent dacă sunt sau nu budiști.

Prin practica învățăturilor transmise de Dalai Lama putem să dezvoltăm într-un stil personal, bazat pe fundamente budiste, calea către propria noastră umanitate, către altruism și înțelepciunea de a trăi viața cu bunătate și candoare față de noi înșine și de toate ființele sensibile.

Între 10 și 17 august vom învața cum să abordăm în propria viață teme precum: cultivarea generozității și a compasiunii, natura Adevărului ultim, gestionarea furiei, tehnici de meditație, practici pentru sădirea înțelepciunii, toleranței și răbdării, care este semnificația unor concepte budiste precum conștiința sau karma etc.

În această perioadă, toate titlurile publicate de Editura Herald în seria de autor Dalai Lama ce cuprind învățături budiste esențiale, vor beneficia de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici