Astazi, Cartepedia ne face o Invitatie de Nerefuzat!

Oferta de nerefuzat de la Cartepedia
CLICK pe imagine pentru a accesa direct OFERTA de carte.

Invitatie de Nerefuzat

„Bine te-am regăsit!

Îți lansăm o invitatie de nerefuzat: avem o carte pentru fiecare cu 50% reducere de la editura RAO.

Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi două cărți dintre cele dorite să-și ocupe locul cuvenit în raftul bibliotecii pentru bucuria lecturilor viitoare.

Apoi, foarte simplu, cartea cu prețul mai mic o vei primi la jumătate de preț.

Invitația o poți onora până la sfărșitul acestei luni (octombrie 2018), în limita stocurilor disponibile.

Răsfoiește cu încredere recomandările noastre!”

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici