Fix astazi am primit de la o prietena cateva cuvinte spuse de Seth Godin. 🙂 Extrase dintr-un newsletter evident (bune si newsletter-urile astea la ceva). Si, nu ma abtin sa iti trimit si tie. Din simplul motiv ca se muleaza perfect pe dorinta de a scrie prima ta carte.

Nu stiu de ce dar… parca… Universul conspira sa primesc fel de fel de mesaje inspirationale pe care… chiar doresc sa le impartasesc cu tine.
Si, nu… nu am planuit sa iti trimit acest citat. Este atat de proaspat incat nu am avut timp sa planuiesc ceva. 🙂

Dar vreau sa il citesti. De fapt… sa citesti traducerea ce am facut-o pentru tine.

Imposibil.
Zilele noastre sunt intesate cu poteci catre viitoarele noastre abilitati, taskuri si proiecte despre care credem ca sunt imposibil de atins.
Ne amagim singuri crezand ca suntem nascuti fara talent sau ca obstacolele ce stau in calea noastra sunt prea mari.
Sau ca frica ce ne paralizeaza este prea greu de depasit.
Dar degeaba ne plangem ca este imposibil.
De fapt, nu ne pasa suficient.

Si… acum te provoc sa iti raspunzi singur…

Cat de mult iti pasa de prima ta carte?

Iti pasa de prima ta carte?
Prima TA Carte

Te rog… nu raspunde pe loc.

La acest gen de intrebare, prima oara va raspunde egoul tau. Ego ce te va convinge ca tie de fapt iti pasa, dar ai multe obstacole in cale. Prea multe ca sa le poti depasi.

Tot ce iti cer astazi este sa citesti de cateva ori pe parcursul zilei cuvintele de mai sus. Si abia inainte de culcare sa iti raspunzi cu adevarat. Dupa ce reusesti sa-ti „amortesti” egoul.

Ca un mic secret… nu esti singurul din lumea asta care are ego. 🙂
Crede-ma, stiu ce spun.

Egoul meu este atat de imens incat am pierdut sute de oportunitati in viata din cauza lui.
Sunt sigura ca si tu ai patit la fel.

Nu pretind ca vei redobandi oportunitatile pierdute dar… m-am ambitionat sa indepartez din calea ta absolut tot ce sta intre tine si prima ta carte.
Si… daca asta inseamna sa iti trimit cuvintele mult mai intelepte ale altcuiva… nu ma dau in laturi s-o fac.

Deci… revin…

Cat de mult iti pasa de prima ta carte?

 

***

Cum sa eliberezi artistul din tine
Da CLICK pe carte pentru a afla mai multe detalii

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

2 COMENTARII

 1. Draga Mirela-Carmen,
  Iti multumesc pentru mesaje si pot spune ca avem ceva in comun….ingineria.
  Sunt pensionat de peste 10 ani si locuiesc in USA de peste 46 de ani. Contemplez asupra celor spuse in mesajele tale si sper ca poate iti voi urma sfatul…
  Numai bine iti doresc,
  Petric

  • Multumesc frumos pentru comentariu, draga Petric. Astept si eu, cu nerabdare, ziua in care voi avea dreptul sa ma pensionez. Mai este putintel. Tot timpul am simtit ca acea zi este ziua in care, finally, pot sa respir libertatea. Tu esti un fericit din acest punct de vedere. Profita de darul primit de la viata si… de ce nu… scrie cartea din inima ta.
   Iti doresc spor si inspiratie!

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici