Restartează-ți viața! Ești gata!

Pe 12 Octombrie 2018, Alex Marinca, lanseaza prima sa carte, cu titlul: “Restartează-ți viața! Ești gata!” la Hotel Parliament, începând cu ora 18:30.
Hotelul Parliament este situat în strada Izvor, nr. 106.

Lansarea cărții va avea loc în cadrul unui seminar gratuit, nonconformist în care va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Cartea este un ghid despre trezire, descoperirea pasiunii și cum să începi să traiești viața pe care ți-o dorești.

Prin această carte, Alex Marinca îndrumă cititorii să facă pași concreți spre libertate, pentru a trăi viața pe care și-o doresc, povestind fiecare pas pe care el l-a făcut și l-a ajutat să ajungă unde este astăzi. Cartea este o provocare care îndeamnă la depășirea limitelor pentru a lăsa trecutul în urmă și la rezolvarea problemelor din fiecare zonă a vieții.

Încă de la începutul cărții Alex îndeamnă cititorii să fie “brutal de onești” cu ei înșiși, să nu se mai mintă și să înceapă să facă pași concreți pentru a ajunge să fie cea mai bună versiune a lor. De asemenea, Alex pune oglinda astfel încât cititorii să aibă posibilitatea să se observe și din alte perspective, pe care poate nici nu le știau. Perspective care le influențează viața, deciziile, alegerile și pașii pe care îi fac, perspective despre care poate nu știu că sunt acolo și le afectează viața. Prin această carte, Alex oferă ustensilele necesare pentru cititori pentru a se observa, pentru a scoate la suprafață ceea ce este de schimbat, transformat, vindecat, lăsat în urmă, modificat sau înlocuit, astfel încât să trăiască viața pe care o merită și pe care și-o doresc.

Cartea oferă posibilitatea de a călători prin lume alături de Alex în diferite locuri și a întâlni oameni, profesori, mentori, care vor împărtăși din experiențele lor cititorilor și le vor arăta alte perspective ale vieții, așa cum au făcut-o și pentru el.

“Cred că fiecare dintre noi are posibilitatea de a o lua de la capăt și a trăi viața pe care și-o dorește cu adevărat. Trebuie doar să decizi să faci acest lucru. Mulți o sa-mi spună că nu este chiar așa de ușor. Nici nu spun asta. Spun doar că toți avem această posibilitate, dar sunt doar câțiva care au curajul să o și facă” – Alex Marinca.

Alex este life coach, trainer, speaker cu o experiență de 9 ani. Este cunoscut pentru faptul că îi place să vorbească “pe bune”, “având cărțile pe masă” și că este gata să dea mereu 100%, nenegociabil.

 

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici