Madalina Orian ne invita la LECTURA. Logo-armonia de acasa – vol.2

 

Logo-armonia de acasă este o carte care îți devine acel prieten la care simți că poți apela oricând, la orice oră, cu toată încrederea, chiar dacă nu și-a propus să țină loc de psiholog, terapeut al limbajului sau psihoterapeut.

Mădălina Orian este mama a doi copii minunați, Daria și Filip. Și este mama unui copil special. Fetița ei s-a născut cu cheilopalatoschizis. Prin această carte ea te invită pe tine și pe toți părinții de copii speciali într-o călătorie, la capătul căreia fiecare va realiza că un diagnostic nu înseamnă că totul a luat sfârșit. Ba chiar, tu, părintele de copil special, vei simți că ai dreptul la o viață normală, deoarece aceasta este o stare pe care fiecare și-o creează, nu un standard.

Poti achizitiona cartile (in serie sau separat) de la urmatoarele linkuri:

Titlu serie: Logo-armonia de acasă
https://edituraquarto.ro/product/logo-armonia/

Titlu volumul I: De la copilul meu, la copilul din mine – Ce am învățat fiind părinte de copil special
https://edituraquarto.ro/product/logo-armonia-de-acasa-vol-i/

Titlu volumul II: De la părinte, la părinte-terapeut – Logopedie practică, pe înțelesul tuturor
https://edituraquarto.ro/product/logo-armonia-de-acasa-vol-ii/

 

Autor: MĂDĂLINA ORIAN

An aparitie: 2021
Categoria: Carti in limba romana; Motivational/Inspirational; Dezvoltare personala/Self-Help; Memorii/Biografii; Sanatate/Nutritie
Colectie: –
Serie: Logo-armonia de acasa (2 volume)
ISBN vol.I: 978-606-95065-4-7
ISBN vol.II: 978-606-95065-5-4
ISBN serie: 978-606-95065-3-0

Editura: QUARTO
Format: 130×200 mm
Editie: Paperback

Nr. pagini vol I: 224
Nr. pagini vol.II: 288

(Madalina Orian ne invita la LECTURA)

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici