Masoneria

Istoria și doctrina Ordinului

 

 

În perioada 5 – 10 noiembrie, va invităm într-o călătorie inițiatică prin istoria, ritualurile, simbolurile, dogma și valorile morale ale
Ritului Scoțian Antic și Acceptat.

Pe pagina de facebook, alături de invitații noștri, vom vorbi despre simbolismul profund al Masoneriei și legătura cu Marile Misterii ale Antichității, despre valențele spirituale, formative, inițiatice, de elevare morală, pe care această organizație mult timp secretă, le-a cultivat în diferite spații și momente istorice.

Totodată pe www.edituraherald.ro, o serie de opere clasice ale literaturii masonice, vor beneficia de o reducere de 30%.

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici