Modelul divin – Baird Spalding

Modelul Divin
CLICK pe Carte!

An aparitie: 2016

Autor: Baird Spalding

Categoria: Dezv Spirituala

Colectie: Scrieri initiatice

Dimensiuni: B

Editie: Carton

Editura: HERALD

Format: 200×130

Nr. pagini: 176

Traducator: Elena Gugian

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea!

 

Descriere

Modelul divin (The Last Words), carte publicata spre sfarsitul vietii lui Baird Spalding, este continuarea fireasca a lucrarii lui reprezentative, Vietile Maestrilor.

Putini scriitori au starnit un interes atat de mare precum Baird T. Spalding, al carui nume a intrat in legenda atat in cercurile cautatorilor de adevar cat si in metafizica primei jumatati a secolului XX.

Putini sunt scriitorii care au atins un grad de inaltime a inspiratiei spirituale asemeni lui Spalding.

Firea acestui om, felul in care i-a fost revelat mesajul (pe care urma sa-l raspandeasca in lume) si Mesajul in sine, fac dovada vie a adevarului vorbelor sale, a cinstei si sinceritatii autorului.

Intr-unul din capitolele cartii este prezentata chintesenta invataturii sale: „Iisus a spus ca Adevarul ne face liberi.

Daca va mentineti in acest curent liber al puterii universale, nimic nu va poate atinge, si cu atat mai putin va apasa sau va imobilizeaza. Christos este Dumnezeu care patrunde inlauntrul individului.

Orice se afla in acest curent ii sta omului la dispozitie iar Principiul curge fara incetare.

Cum se face ca aceasta putere a devenit statica, inactiva si neutra la multi dintre noi? Simplu: din pricina atitudinii noastre fata de ea.

Comportamentul mental al unui individ poate bloca folosirea acestei puteri pentru totdeauna, desi aceasta continua sa curga in continuare in univers.

Daca cineva devine constient de acest curent care il traverseaza, ii poate da o expresie constienta.

Cand Iisus a vorbit despre unitatea Sa cu Tatal, El stia ca toti oamenii pot ajunge acolo unde El a ajuns.

Adevarul ne elibereaza de orice constrangeri negative in care ne putem implica.

Numai noi suntem cei care provocam aceste situatii negative si, iarasi, tot numai noi ne putem elibera schimbandu-ne felul de a gandi.

Iisus cunostea modul de exprimare a acestei libertati.

El stia ca omenirea in intregul ei va progresa catre impliniri din ce in ce mai mari astfel ca si individul sa poata sesiza Adevarul”.

Modelul Divin
CLICK pe carte!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici