Incursiune in Filosofie

Incursiune in Filosofie

Lecturi filosofice (21-23 mai)

 

În perioada 21-31 mai, te invităm la o incursiune în filosofie, prin marile idei care au revoluționat modul de gândire al umanității, ce iți vor deschide noi perspective de a vedea lumea.

Pentru a ne familiariza cu istoria și dezvoltarea ideilor filosofice în Occident, am pregătit și o selecție de titluri cu o reducere de 35% care îți va da acces la viziunile diferite ale marilor gânditori ai lumii.

Te așteptăm și pe pagina de Facebook a Editurii Herald la seria de pastile  #LecturiFilosofice, unde vom vorbi despre filosofie ca instrument prin care putem răspunde provocarilor lumii moderne și vom învăța să ne exersam gândirea critică, cu discuții despre concepte filosofice, idei, precum și recomandari de lectură.

 

 

Articolul apartine categoriei „Breaking News„.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici