O mie si una de nopti albe
W. Chris Winter

O mie si una de nopti albe
CLICK pe carte

Data apariției: februarie 2018
Autor: Dr. W. Chris Winter
Traducător: Ianina Marinescu
Editura: Lifestyle
Titlu original: The Sleep Solution
Pagini: 328
Limba: Română
Hârtie: 80g/m

CLICK AICI pentru a cumpara cartea

 

DESCRIERE

Un somn odihnitor nu trebuie să fie un vis.

Poate fi realitate.

Dacă vrei să-ți rezolvi problemele de somn, sfaturile și trucurile găsite pe internet nu-ți vor fi de folos.

Trebuie să înțelegi ce se întâmplă cu somnul tău, să identifici cauzele și remediile potrivite.

O mie și una de nopți albe este o călătorie interesantă de auto-cunoaștere și înțelegere a somnului, care te va ajuta să găsești soluții adaptate stilului tău de viață.

Cartea dezvăluie cunoștințele acumulate de neurologul și expertul în somn, W. Chris Winter, în cei douăzeci și patru de ani de experiență în domeniu, cu ajutorul cărora vei putea:

* Să înțelegi cum funcționează somnul și în ce fel alimentația, lumina și alte activități pot ameliora sau tulbura acest proces;

* Să înveți de ce somniferele sunt adesea folosite incorect, dar și cum poți obține un somn bun fără ele;

* Să-ți repartizezi orele de somn în funcție de programul zilnic, fie că lucrezi în schimburi, ești student sau părinte suprasolicitat;

* Să înțelegi mai bine cum se pot trata o mulțime de afecțiuni – de la insomnie la apneea de somn, de la sindromul picioarelor neliniștite la tulburări ale ritmului circadian de somn.

„Dr. Winter este un adevărat îmblânzitor al somnului. Prin activitatea sa cu sportivi de top, a găsit o cale uimitor de eficientă de a demonstra că printr-un somn de calitate ne putem îmbunătăți performanțele – în sport, la locul de muncă și în toate aspectele vieții noastre.”Arianna Huffington, autoarea volumului bestseller The Sleep Revolution

„Până să-l cunosc pe Chris Winter, dormeam ca un bebeluș: mă trezeam din două în două ore și plângeam. Dar, sub îndrumarea doctorului Winter, mi-am format ritualuri pentru somn care m-au ajutat enorm. El a fost soluția mea pentru un somn bun, iar cartea asta va fi soluția voastră.”– Peter Moore, coautor al bestsellerului The Eight-Hour Diet și fost redactor la revista Men’s Health

„Explicația bine argumentată a doctorului Winter legată de somn și ce anume îl poate tulbura ne arată și cum putem valorifica la maximum orele în care dormim.”Library Journal

Nopti albe
CLICK pe carte

 

Dr. W. Chris Winter este neurolog și specialist în medicina somnului recunoscut pe plan internațional.

Maniera lui unică de a explica somnul și problemele legate de acesta l-a făcut să fie foarte căutat în calitate de consultant pentru diferite organizații sportive profesioniste.

Scrie cu regularitate articole pe blogul publicației Huffington Post, are dese apariții la televiziune, inclusiv la Fox News, și este consilier în problemele somnului pentru revista Men’s Health.

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici