O Viata Implinita – O Carte pe Zi

O viata implinita
Brendon Burchard

 

O viata implinita
CLICK pe Carte!

 

Data apariției: iulie 2016
Dimensiuni: 13×20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Editura: Curtea Veche
Pagini: 100
Limba: Română
Hârtie: 80g/m

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea!

 

Descriere

 

Lucrurile pe care Burchard ți le împărtășește te vor surprinde și te vor provoca. Se pare că majoritatea metodelor prin care încercăm să contribuim la satisfacerea nevoilor noastre sunt, de fapt, contraproductive. De pildă, dorința unei siguranțe mai mari în viața de zi cu zi sau dorința de a-i manipula pe ceilalți reduce nivelul controlului și al fericirii.

Brendon Burchard este fondatorul High Performance Academy şi autorul bestsellerului Life’s Golden Ticket.

Este, de asemenea, autorul cărţii The Millionaire Messenger, bestseller New York Times şi USA Today.

Datorită acestor lucrări, Burchard a devenit unul dintre trainerii motivaţionali şi de marketing de top din lume, iar cărţile printre care si O viata implinita, videoclipurile şi seminarele sale sunt o sursă de inspiraţie pentru milioane de oameni.

Este un invitat constant al posturilor de televiziune şi a participat la Anderson Cooper, ABC World News, Oprah and Friends şi la alte emisiuni cunoscute, articolele sale fiind în acelaşi timp prezente în publicaţii precum SUCCESS, Forbes.com şi The Huffington Post.

Fiind unul dintre trainerii cei mai căutaţi la ora actuală, a apărut pe scenă alături de Dalai Lama, Sir Richard Branson, Tony Hsieh, Tony Robbins, Wayne Dyer, Stephen Covey, Deepak Chopra, Marianne Williamson, David Bach, John Gray, Brian Tracy, Keith Ferrazzi, Harv Eker, Les Brown, Debbie Ford, Jack Canfield şi alţii.

Printre clienţii autorului cartii O viata implinita se numără foarte multe personalităţi din lumea afacerilor şi divertismentului, iar la seminarele sale participă directori şi antreprenori din peste 50 de ţări.

O Viata Implinita
CLICK pe Carte!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

1 Comentariu

  1. De ani de zile îl urmăresc pe Brendon Burchard, i-am cumpărat şi cărţile. Recent i-am cumpărat cartea High Performance Habits. Este genial omul ăsta!

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici