Opreste-te putin si priveste in jur.

Cum sa fii calm si atent intr-o lume grabita

opreste-te putin si priveste in jur

 

Autor: Haemin Sunim
Editura: Trei

Limba : Romana
Data Publicarii : 2017
Editie : Brosata
Numar pagini : 280
ISBN : 9786067890747

 

Click AICI pentru a cumpara cartea.

DESCRIERE:

Chiar dacă lumea din jur se mișcă în ritm alert, nu înseamnă că și noi trebuie să facem la fel.

În acest ghid de mindfulness mai actual ca oricând, Haemin Sunim oferă sfaturi despre orice, de la cum putem depăși obstacolele la cum să ne odihnim și ce trebuie să facem ca să avem relații satisfăcătoare, într-o carte frumoasă în care învățăturile sale se combină armonios cu ilustrațiile color.

Mesajele simple ale autorului – scrise mai întâi ca răspunsuri la întrebările primite pe rețelele de socializare – se adresează direct anxietăților care au devenit parte a vieții moderne.

Haemin Sunim este călugăr budist.

Născut în Coreea, s-a mutat în Statele Unite pentru a studia filmul, dar s-a simțit atras de viața religioasă.

Desăvârșindu-și educația la Berkeley, Harvard și Princeton, este primul călugăr coreean care a predat religia la un colegiu american.

Învățăturile sale transcend religiile și granițele, rezonând cu oameni de toate vârstele.

Cu empatie și compasiune, ne îndeamnă să observăm că, atunci când încetinim, lumea încetinește odată cu noi.

 

cumpara cartea

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici