„Ti-ai propus sa lucrezi in acest vast imperiu al cuvintelor intr-un mod profesionist. Studiezi mult si esti la curent cu toate noutatile din marketingul si managementul artei scrisului. Ce inseamna asta?”

Intrebarea face parte din interviul realizat si postat in premiera de Elika Baran, in rubrica Interviuri Necoventionale.
Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea a 5-a

Aceasta inseamna ca o sa continui sa fac ceea ce fac de cand m-am nascut: sa studiez cat pot de mult astfel incat sa am cunostiinte in aproape toate domeniile “posibile”.

In ceea ce priveste modul profesionist in care voi folosi cuvintele, intr-adevar, nu ma voi multumi doar cu o cunoastere de suprafata ci intentia este ca sa fac din aceasta ocupatie o arta care sa-mi bucure inima si mintea in acelasi timp.

Mai mult, scopul final este nu doar sa reusesc sa fac tranzitia de la viata de inginer la cea de scriitor.

Adevaratul obiectiv este sa imi aduc aportul la imbunatatirea vietii oamenilor.

orice este posibil

Cum?

Demonstrand ca orice este posibil… orice inima noastra doreste cu adevarat.

Prin cartile mele, bazandu-ma pe propriile experiente, vreau sa redau oamenilor increderea in fortele proprii si in puterile pe care le-au capatat in clipa in care au coborat in corpul uman, pe aceasta planeta; puteri de care poate au uitat… ajutati fiind de „fantastica” societate in care am ales sa traim.

In adancul sufletului meu cred cu toata taria ca am primit dreptul de a experimenta aceasta viata pentru a simti cu adevarat ce inseamna fericirea si nu ceea ce societatea ne „invata” (in special prin exemplele din mass media).

  • Apropo’… sunt 8 ani de cand am deschis ultima oara televizorul si trebuie sa recunosc ca viata a devenit mult mai interesanta si frumoasa de atunci), ca existenta ne este data pentru a experimenta compromisurile, lupta, necazurile, prostia, invidia si asa mai departe. Nu are sens sa le enumar pe toate.

Sunt sigura ca ati prins ideea.

  • Vreau sa vad o lume mai buna in jurul meu.
  • Vreau sa vad oamenii zambind fericiti.
  • Vreau sa vad prea plinul inimii semenilor mei.

Si stiu ca intr-o zi, visul meu va deveni realitate.

  • Pentru ca orice este posibil.
  • Pentru ca, absolut tot ce-ti doresti cu adevarat in inima ta se intampla neconditionat.

 

Si ca sa revin la miezul intrebarii tale… pentru ca acest proiect sa reuseasca, evident trebuie sa il fac cunoscut.

In zilele noastre avem mai multe metode de a realiza acest lucru, iar una dintre metode este un bun marketing.

Evident… asta in cazul in care nu dorim sa folosim doar puterea mintii.

Dar… acesta este un subiect prea vast… cine stie?

Poate intr-o zi, o viitoare carte va avea titlul “Puterea mintii mele”.

De la Cititor la Scriitor

Intrebarea face parte din interviul realizat si postat in premiera de Elika Baran, in rubrica Interviuri Necoventionale.
Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea a 5-a

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici